Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Constantin Budescu vrea transferul la prima dragoste! Clubul de tradiţie care l-ar putea aduce: "Acolo vreau să-mi închei cariera" VIDEO

EXCLUSIV | Constantin Budescu vrea transferul la prima dragoste! Clubul de tradiţie care l-ar putea aduce: "Acolo vreau să-mi închei cariera" VIDEO

Astra Giurgiu

Comentarii

Fotbalistul Astrei, Constantin Budescu (31 de ani), este într-o formă bună a carierei şi plănuieşte să evolueze până spre vârsta de 40 de ani. "Creierul" de la mijlocul terenului a susţinut că şi-ar dori să-şi încheie cariera la Petrolul Ploieşti.

Constantin Budescu ar vrea să se transfere la Petrolul Ploieşti

În această perioadă, Constantin Budescu e între Astra şi FCSB. Gigi Becali l-a întrebat dacă doreşte să se transfere la echipa sa, dar cluburile trebuie să ajungă la un consens. 

Într-un interviu acordat Telekom Sport, Budescu a recunoscut că şi-ar dori să revină la prima dragoste, Petrolul Ploieşti. "Lupii galbeni" se luptă şi în acest sezon pentru promovarea în Liga 1: "Da, cu siguranţă, eu tot aştept să promoveze, pentru că e echipa unde am început fotbalul şi mi-aş dori să-mi închei cariera aici, la Ploieşti. Păi, cel puţin 6-7 ani, cred eu că mai pot juca. Vreau să mă duc spre 40 de ani, dacă se poate, pentru că îmi place fotbalul şi tot timpul am jucat de plăcere. M-am apucat de plăcere de fotbal, n-am ţinut cont unde joc. Şi în Liga 2, 3, 4. Mi-a plăcut să joc şi cu siguranţă o să mai joc mult, pentru că îmi place", a declarat Constantin Budescu pentru Telekom Sport. 

Fotbalistul Astrei recunoaşte că mai are de tras pentru a ajunge în atenţia lui Mirel Rădoi: "Mă gândesc şi la naţională, dar nu cred că se pune problema acum. Am venit după o perioadă în care nu prea am jucat, am avut acea accidentare, iar acum mi-am revenit, vom vedea ce se va întâmpla, mai e până la naţională", a mai spus fotbalistul Astrei. 

Constantin Budescu a crescut la Petrolul, dar a jucat doar în cinci meciuri pentru echipă, timp în care a marcat de trei ori. În 2011, mijlocaşul a făcut pasul la Astra, apoi s-a mai transferat la Dalian Professional, FCSB şi Al Shabab. 

Afla mai multe despre: constantin budescuconstantin budescu petrolul ploiestitransfer constantin budescu 

viewscnt
Articole similare