Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Constantin Zotta a dat verdictul! A fost sau nu îndreptăţită eliminarea lui Planic din meciul cu CFR Cluj?

EXCLUSIV | Constantin Zotta a dat verdictul! A fost sau nu îndreptăţită eliminarea lui Planic din meciul cu CFR Cluj?

FCSB

Comentarii

Istvan Kovacs a avut de arbitrat un meci extrem de greu în Gruia. După mai multe faze litigioase în prima repriză, atunci când Omrani a scăpat doar cu un cartonaş galben după, cel mai controversat moment s-a petrecut în ultimele minute ale derby-ului.

În minutul 77 al meciului dintre CFR Cluj şi FCSB, Bogdan Planic a fost eliminat după un fault la Ciprian Deac. Motivul? Fundaşul sârb a oprit o eventuală situaţie iminentă de a marca a campioanei României.

Faza a stârnit multe controverse, mai ales în tabăra roş-albaştrilor, care au contestat decizia arbitrului din Carei. Două minute mai târziu, Vinicius a înscris în poarta lui Bălgrădean şi a stabilit soarta meciului. CFR Cluj - FCSB s-a terminat 1-0.

Invitat în emisiunea Sport Center, expertul în materie de arbitraj, Constantin Zotta, a comentat decizia lui Istvan Kovacs de a îl elimina pe Planic. 

„Din ce vedem aici e evident un fault asupra lui Deac. E o împingere. Incorectitudinea se petrece în afara suprafeţei de pedeapsă. Lovitura liberă este perfect acordată. 

(Este cartonaş roşu?)
Deac are mingea în faţă la 1-2 metri. Dacă nu ar fi fost faultat, ar fi rămas singur cu portarul.

(E o situaţie iminentă de gol?)
Situaţie iminentă. Cartonaş roşu”
, a declarat expertul Telekom Sport Constantin Zotta. 

Afla mai multe despre: fcsbeliminareplaniccfr 

viewscnt
Articole similare