Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Constantin Zotta a dat verdictul în cazului posibilului penalty al Rapidului din partida cu CFR! ”Mâna este evident lovită”

EXCLUSIV | Constantin Zotta a dat verdictul în cazului posibilului penalty al Rapidului din partida cu CFR! ”Mâna este evident lovită”

Rapid

Comentarii

Constantin Zotta, expertul de la Telekom Sport, a oferit verdictul în cazul henţului comis de Susic în careul ardelenilor.

Constantin Zotta susţine că arbitrul ar fi avut dreptate să nu acorde lovitură de la 11 metri. Zotta şi-a motivat alegerea astfel: pe filmări nu există intenţie de a opri mingea cu mâna. Constantin Zotta a mai declarat că este o decizie luată la limită! 

”Ioniţă scapă. Trage la poartă, minge care îl loveşte, evident, în mână, pe Susic. Acum, rămâne de văzut dacă trebuia acordat penalty. Mâna este evident lovită.

Nu ştiu, cred că este o decizie la limită. Ce m-ar duce să susţin într-o oarecare măsură decizia arbitrului este aceea că mâna este moale, este slabă, nu încearcă să lovească mingea.

Ea este într-o poziţie naturală, adică arbitrul ar avea circumstanţe să nu acorde nu acorde penalty”, a spus Constantin Zotta, în exclusivitate, pentru Telekomsport.  


Fază controversată la CFR - Rapid. Alexandru Ioniţă şutează spre poarta lui Hindirch, mingea este respinsă de Susic cu mâna, dar arbitrul nu acordă 11 metri pentru giuleşteni.

Arbitrul partidei, Marian Barbu a ignorat complet faza spre nemulţumirea giuleştenilor care au început să protesteze. 

VIDEO CU FAZA DIN MINUTUL 52:

Afla mai multe despre: cfr clujrapidionitasusic 

viewscnt
Articole similare