Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Continuă comentariile şi controversele pe tema transferului lui Stanciu la arabi: "Aş fi curios să văd asta!"

EXCLUSIV | Continuă comentariile şi controversele pe tema transferului lui Stanciu la arabi: "Aş fi curios să văd asta!"

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul Nicolae Stanciu a uimit lumea fotbalului după ce s-a transferat de la Sparta Praga în Arabia Saudită, pentru zece milioane de euro şi un salariu anual de trei milioane de euro.

Transferul internaţionalului român la Al-Ahli Jeddah a stârnit o serie de comentarii şi controverse, Stanciu fiind acuzat că a dat performanţa pe banii arabilor, la doar 25 de ani. Au existat, însă, şi mulţi care i-au luat apărarea mijlocaşului, iar din această categorie face parte mai nou şi Dan Alexa, antrenorul Dunării Călăraşi.

"Eu îl felicit pentru transferul ăsta. Are salariul cel mai mare dintre toţi fotbaliştii români. Este o sumă pe care este foarte greu să o refuzi. Sunt curios să văd care dintre fotbalişti ar fi refuzat asemenea salariu. Este un transfer foarte bun. Dacă s-ar fi accidentat Stanciu, dacă ar fi avut o eclipsă de formă la Praga şi nu mai juca, nu ştiu cine îl mai băga în seamă. A făcut foarte bine că a plecat", a declarat Dan Alexa, pentru Telekom Sport.

Stanciu se desparte de Sparta Praga după doar un an, timp în care a adunat 34 de meciuri, zece goluri şi zece assist-uri.

Afla mai multe despre: alexa 

viewscnt
Articole similare