Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Contra a dezvăluit dialogul purtat cu Gattuso despre jucătorii români: "Este surprins"

EXCLUSIV | Contra a dezvăluit dialogul purtat cu Gattuso despre jucătorii români: "Este surprins"

AC Milan

Comentarii

Cosmin Contra, selecţionerul României, s-a dus în acest weekend în Italia pentru a urmări din tribune meciul dintre AC Milan şi Napoli. Înainte de acest derby, selecţionerul a participat la antrenamentul clubului rossonero şi a vorbit cu fostul său coleg.

"Am reuşit ieri (n.r. - vineri) să ajung la Milanello şi să văd antrenamentul lui Milan, împreună cu Gatusso şi cu fostul meu coechipier şi prieten şi adevărul e că a fost foarte plăcut să stau la antrenament şi după antrenament să depănăm amintiri, să văd cum pregăteşte un derby ca cel cu Napoli şi bineînţeles, să vorbesc cu el şi despre jucătorii români, în general şi despe cum vede el fotbaliştii români în perspectivă", a spus Gattuso. 

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Contra a dezvăluit ce i-a spus Gattuso despre jucătorii români: "Este surprins, ca probabil mulţi jucători, că nu mai avem foarte mulţi jucători la nivel înalt, cum eram înainte. Ăsta e un lucru care surprinde pe toată lumea, că jucătorul român nu mai face pasul spre echipe puternice".

Selecţionerul a vorbit şi despre diferenţele dintre antrenamentele unei echipe de top din Serie A şi antrenamentele din România: "Nu e foarte diferit şi sunt foarte multe lucruri pe care le pregătim şi noi, antrenorii români, dar cu alte resurse. Nu e foarte diferit felul în care gândeşte Gatusso la Milan un meci faţă de cum l-am gândi noi, la orice alte echipe. Doar că resursele pe care el le are şi ajutoarele pe care el le are şi felul în care poate să-şi ducă munca la bun sfârşit, sunt altele şi atunci e mult mai uşor, din punctul ăsta de vedere".

Cosmin Contra şi Gennaro Gattuso au fost colegi la AC Milan în sezonul 2001-2002. 

Afla mai multe despre: gennaro gattusoac milancosmin contra 

viewscnt
Articole similare