Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Contra, discurs războinic despre Liga Naţiunilor: ”Nu mă sperie niciun adversar! Aşa am fost ca jucător, aşa sunt şi ca antrenor!”

EXCLUSIV | Contra, discurs războinic despre Liga Naţiunilor: ”Nu mă sperie niciun adversar! Aşa am fost ca jucător, aşa sunt şi ca antrenor!”

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra spune că adversarii din Liga Naţiunilor sunt dificili, dar este încrezător că poate termina pe primul loc în grupă. România este în a treia divizie, din care mai fac parte Serbia, Muntenegru şi Lituania.

România a picat în grupa C în Liga Naţiunilor, cea mai dificilă din divizia a treia. Naţionala noastră va juca împotriva Serbiei, Muntenegrului şi Lituaniei. Primul meci îl vom juca pe 7 septembri,cu Muntenegru, pe teren propriu, fără spectatori, din cauza unei sancţiuni pe care am primit-o cu Grecia, în 2015.

Cosmin Contra spune şi el că este o grupă foarte dificilă, dar susţine că România va lupta pentru fiecare şansă pe care o are. Selecţionerul naţionalei spune că obiectivul său este să termine pe primul loc în grupă, ceea ce ne-ar aduce promovarea diviza a doua şi un loc în play-off-ul Ligii Naţiunilor.

”O grupă destul de dificilă, sunt adversari puternici, dar pe mine nu mă sperie niciun adversar. Asta a fost mentalitatea mea şi ca jucător şi este ca antrenor. Nu-mi este teamă. Ar fi fost mult mai bine să nu picăm cu Serbia, vom vedea. Este adevărat că în meciurile pe care le-am avut contra lor am avut două înfrângeri, dar asta nu înseamnă că nu putem învinge Serbia. Muntenegru este o echipă de nivelul nostru, puteam să-i învingem la Cluj, dar Stanciu a ratat un penalty în prelungiri. Este o echipă de respectat, dar nu de speriat

Obiectivul meu este să câştigăm Liga Naţiunilor. Obiectivul meu şi al jucătorilor este să câştigăm această grupă din care facem parte. Începem cu un program destul de greu, în septembrie, jucăm fără spectatori, ceea ce este foarte greu. Apoi, după trei zile, mergem în Serbia. E clar că dacă vom începe bine în aceste două meciuri, putem să ne gândim la câştigarea grupei”, a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport.



Ne-am întâlnit cu Lupescu, ne-am întâlnit cu multă lume. Ne-am salutat. Eu, personal, m-am salutat cu el. Şi Adi, şi majoratatea din staff-ul care am fost aici. Am fost OK din punctul ăsta de vedere.

Programul României în Liga Naţiunilor. Primul meci se joacă cu porţile închise, din cauza suspendării primite de la UEFA. S-a întâmplat după unele incidente de la meciul cu Grecia, în 2015. România ar fi trebuit să-şi ispăşească pedeapsa la partida cu Finlanda, în 2016, dar FRF a reuşit atunci să amâne sancţiunea.

7 septembrie: România - Muntenegru, Lituania - Serbia (ora 21:45)
10 septembrie: Serbia - România, Muntenegru - Lituania (ora 21:45)
11 octombrie: Lituania - România, Muntenegru - Serbia (ora 21:45)
14 octombrie: Lituania - Muntenegru (ora 21:45), România - Serbia (ora 16:00)
17 noiembrie: Serbia - Muntenegru (ora 16:00), România - Lituania (ora 21:45)
20 noiembrie: Serbia - Lituania, Muntenegru - România (ora 21;45)

Afla mai multe despre: cosmin contraromanialiga natiunilor 

viewscnt
Articole similare