Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Contra e îngrijorat de gazonul de la Craiova şi trage un semnal de alarmă: ”E posibil ca la antrenamentul oficial să se întâmple asta”

EXCLUSIV | Contra e îngrijorat de gazonul de la Craiova şi trage un semnal de alarmă: ”E posibil ca la antrenamentul oficial să se întâmple asta”

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra s-a declarat îngrijorat de situaţia catastrofală a gazonului de la Craiova, acolo unde echipa naţională a României va susţine o partidă de verficiare cu reprezentativa Suediei.

Invitat la Telekom Sport, selecţionerul României a tras un semnal de alarmă şi le-a cerut celor din Craiova să rezolve rapid situaţia gazonului de pe ”Ion Oblemenco”.

Sunt foarte îngrijorat! Spectacolul va avea de suferit, iar echipa noastră naţională este dezavantajată. Sper să se facă eforturi din partea organizatorilor pentru a avea cel mai bun gazon posibil. Dacă trebuie să-l înlocuiască, atunci trebuie schimbat. Este timp, trebuie doar să se vrea!

Poate există posibilitatea ca la antrenamentul oficial, dacă gazonul va arăta aşa, atunci poate echipa Suediei, calificată la Mondial, va refuza să joace pe un asemenea teren. Nu vrem să se întâmple lucrul ăsta. Fac un apel pe această cale ca oamenii care se ocupă de gazon să facă tot posibilul ca terenul să fie bun de joc”, a spus Contra, în exclusivitate la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: contragazonromaniacraiova 

viewscnt
Articole similare