Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Contra i-a dat un sfat important lui Ianis Hagi: ”Ei vând jucători pe bani foarte mulţi” Ce i-a transmis selecţionerul

EXCLUSIV | Contra i-a dat un sfat important lui Ianis Hagi: ”Ei vând jucători pe bani foarte mulţi” Ce i-a transmis selecţionerul

Farul Constanța

Comentarii

Italienii au anunţat că Ianis Hagi şi Tudor Băluţă ar urma să ajungă, de la vară, la Genoa, iar Cosmin Contra îi sfătuieşte pe fotbaliştii din Liga I să meargă în străinătate la o echipă unde să evolueze cât mai mult.

Cosmin Contra a comentat, în direct la Telekom Sport, posibilitatea ca Ianis Hagi să revină în Serie A. Chiar dacă Viitorul a negat posibila înţelegere cu Genoa, selecţionerul României crede că un asemenea transfer l-ar putea ajuta foarte mult pe Ianis.

Orice pas făcut de un jucător român la o echipă din străinătate ar trebui să fie unul important. Ei trebuie să joace, să fie titulari, să aibă evoluţii în creştere mereu. Să nu uităm că Genoa este o echipă care vinde jucători, în ultimii ani, pe bani foarte mulţi. Ultimul e chiar Piatek, la Milan.

Genoa este o echipă bună din Italia, o văd ca pe o rampă de lansare către echipele de top din Serie A”, a spus Contra, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ianis hagicontragenoaviitorul 

viewscnt
Articole similare