Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Contra îi distruge speranţele lui Gnohere: "S-a făcut prea mult tam-tam! Ar trebui să ne concentrăm la ce avem noi"

EXCLUSIV | Contra îi distruge speranţele lui Gnohere: "S-a făcut prea mult tam-tam! Ar trebui să ne concentrăm la ce avem noi"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale a României, Cosmin Contra, a anunţat, duminică, la Telekom Sport, că atacantul francez Harlem Gnohere nu face parte deocamdată din planurile sale.

"El ar dori să joace pentru naţionala României, dar de aici şi până la a se face tam-tam pe o întrebare venită din partea realizatorului acelei emisiuni, dacă aş vedea un jucător care poate să fie naturalizat... Şi am numit pe Omrani şi Gnohere.

S-a făcut prea mare tam-tam pe treaba asta. Ar trebui să ne concentrăm la ce avem noi în momentul de faţă, la problemele pe care le avem", a declarat Cosmin Contra, la Telekom Sport.

Selecţionerul a dezvăluit şi ce are de făcut atacantul FCSB-ului pentru a fi chemat la echipa naţională.

"Să fie mai bun decât tot ce am la echipa naţională. Deocamdată, eu am încredere în ce avem acum la naţională, sunt jucători valoroşi şi nu cred că Gnohere este peste ce avem noi în momentul de faţă. Nu am zis că Gnohere nu este un jucător important în România, pentru că a dat satisfacţie în România", a mai spus Contra.

În vârstă de 30 de ani, Gnohere este şi în acest sezon unul dintre cei mai buni atacanţi din Liga 1. Atacantul francez conduce clasamentul golgheterilor, cu cinci goluri marcate până acum, şi este om de bază la FCSB. Instinctul de marcator arătat de Gnohere l-a făcut de curând pe Cosmin Contra să declare că l-ar putea naturaliza, dar numai dacă mai slăbeşte un pic.

Reacţia lui Gnohere a venit după câteva zile, printr-o postare pe contul său de Instagram. Atacantul de 30 de ani s-a îmbrăcat în tricoul României şi a scris pe poză: ”Mândru să servesc ţara”. Semn că ideea naturalizării îl încântă pe Gnohere.

Afla mai multe despre: gnoherecontranationala 

viewscnt
Articole similare