Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Contra îi face transferurile lui Becali: "Îi recomand să semneze cu Steaua". Care sunt cele două surprize ale selecţionerului

EXCLUSIV | Contra îi face transferurile lui Becali: "Îi recomand să semneze cu Steaua". Care sunt cele două surprize ale selecţionerului

Echipa națională

Comentarii

Prezent în studioul Telekom Sport pentru retrospectiva echipei naţionale, selecţionerul Cosmin Contra a dezvăluit doi jucători pe care va miza în 2019.

Vasile Mogoş este fundaş dreapta, însă poate fi folosit şi pe postul de mijlocaş, are 26 de ani şi evoluează la Cremonese, locul 13 în Serie B. Conform site-ului transfermarkt.com, Mogoş este cotat la 300 de mii de euro.

"Joacă la Cremonese, joacă titular, 26 de ani. Nu a jucat în Liga I, a jucat în ligiile inferioare, a plecat de mic din România, dar anul acesta a început să joace meci de meci la Cremonese şi o face foarte bine. Dă goluri şi atunci ne-a atras atenţia şi am început să-l urmărim şi pe viitor sigur va deveni o soluţie pentru echipa naţională" , a declarat selecţionerul Cosmin Contra.

În plus, selecţionerul este încântat şi de evoluţiile lui Paşcanu. Tânărul fundaş legitimat la Leicester a avut parte de un an de vis alături de naţionala de tineret, iar acum a intrat în atenţia cluburilor importante din Liga I. Universitatea Craiova şi FCSB sunt două dintre echipele care au recunoscut că sunt interesate de serviciile lui Paşcanu.

Întrebat despre interesul roş-albaştrilor pentru fundaşul central, Cosmin Contra îi recomandă lui Paşcanu să semneze cu vicecampioana României: "Chiar i-aş recomanda să semneze. Eu cred că va juca Paşcanu dacă vine la Steaua. Şi, automat, situaţia lui se schimbă din jucător care joacă la Under 23 la Leicester, vine la Steaua şi se bate la titlu aici, jucând meci de meci pentru că are calităţi să joace meci de meci. Şi atunci e clar că dacă aş alege eu pentru el, e clar că aş alege să meargă la Steaua, pentru că ştiu că ar creşte din toate punctele de vedere".

Afla mai multe despre: cosmin contraechipa nationalacremoneseserie bmogos 

viewscnt
Articole similare