Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Contra, impresionat de ce a văzut în ultima etapă: "Dan Petrescu a câştigat acest meci!". De ce o vede pe CFR favorită la titlu

EXCLUSIV | Contra, impresionat de ce a văzut în ultima etapă: "Dan Petrescu a câştigat acest meci!". De ce o vede pe CFR favorită la titlu

Superliga

Comentarii

Titlul în Liga 1 se va decide în ultima etapă, iar selecţionerul Cosmin Contra a analizat pentru Telekom Sport şansele celor două echipe rămase în cursa pentru marele trofeu.

CFR Cluj şi FCSB sunt despărţite de un singur punct în clasament, iar selecţionerul consideră că ardelenii au mari şanse să devină campioni, dacă Dan Petrescu va reuşi să-şi motiveze echipa aşa cum a făcut-o în ultimul meci, cu Astra.

Contra are cuvinte de laudă pentru tehnicianul CFR-ului, dar avertizează că partida cu Viitorul e deschisă oricărui rezultat.

 

"Mi-ar fi plăcut şi mie anul trecut să fiu în postura celor de la CFR, să depind de mine şi să joc cu titlul pe masă, acasă. Au totul în favoarea lor, depind de ei, joacă acasă cu titlul pe masă. Din punctul meu de vedere, ce am văzut în ultima etapă, la Giurgiu, am fost şi am văzut un Dan Petrescu care din punctul meu de vedere a câştigat acest meci.

Când vorbim negativ de Dan Petrescu, trebuie să vorbim şi la superlativ, pentru că merită. Pentru că din punctul meu de vedere, victoria de la Giurgiu e a lui Dan Petrescu. Prin modul în care a pregătit acest joc, prin formula de start pe care a băgat-o în teren, a şi schimbat sistemul, a surprins pe toată lumea, a fost agresiv în toate momentele meciului. Şi-au dorit mai mult victoria, au obţinut-o.

Şi dacă Dan Petrescu va reuşi să menţină şi săptămâna asta aceeaşi concentrare şi să pregătească la fel de bine meciul cu Viitorul, sunt sigur că au mari şanse să câştige acest campionat. Dar în fotbal se poate întâmpla orice. Viitorul este o echipă care e imprevizibilă. Poate să prindă o zi bună şi să pună probleme tuturor, poate să prindă o zi mai slaba, pentru că sunt jucători care poate cu o asemenea presiune, pentru că sigur va fi presiune la acest meci, pot claca. Dar, cum am mai zis, depinde şi de Gică Hagi cum va pregăti acest meci. Va fi un meci interesant. Dar, din punctul meu de vedere, cu un pic avantaj CFR Cluj pentru câştigarea campionatului"
, a declarat Contra pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: cosmin contradan petrescucfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare