Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Contra le răspunde contestatarilor prin intermediul Telekom Sport: "Nu se întâmplă niciodată asta în cazul meu" Dezvăluirile selecţionerului după atacurile la adresa sa

EXCLUSIV | Contra le răspunde contestatarilor prin intermediul Telekom Sport: "Nu se întâmplă niciodată asta în cazul meu" Dezvăluirile selecţionerului după atacurile la adresa sa

Echipa națională

Comentarii

Nu puţine voci au constestat selecţia făcută de Contra pentru meciurile cu Norvegia şi Malta, iar unii au încercat să insinueze că alegerile sunt influenţate de anumiţi impresari.

Cosmin Contra a ţinut să lămurească lucrurile în privinţa jucătorilor convocaţi pentru ultima acţiune a echipei naţionale. 
 
"Eu cred că am făcut o alegere bună, pentru că am ales jucători care din punct de vedere fizic, pot să se bată cu echipa Norvegiei. Sunt multe lucruri care se spun, sunt multe neadevăruri care se spun, dar nu pot să mulţumesc pe toată lumea, din păcate. Încerc să aleg ceea ce cred eu că poate să mă ajute în anumite momente sau în acele meciuri. Aş vrea să mulţumesc pe toată lumea, aş vrea să ascult părerile tuturor şi să le iau în considerare şi în anumite momente, cu argumente, le iau în considerare, dar niciodată nu pot să fiu de acord cu răutăţile care se crează, se spun despre mine, cei care nu mă cunosc sau cei care mă cunosc ştiu foarte bine că ceea ce se spune sau ce se scrie despre anumite situaţii nu se întâmplă niciodată cu mine antrenor" a precizat selecţionerul pentru Telekom Sport. 
 
Antrenorul a dezvăluit că a discutat doar cu Ana Maria Prodan pentru a afla care este situaţia reală a lui Stanciu, aflat la un moment dat în conflict cu echipa la care juca. 
 
"Eu voiam să spun de cei care mă contestă, care spun asemenea lucruri, că nu sunt ca ei. Nu am vrut să mă refer şi eu niciodată nu am crezut că la echipa naţională, niciodată, deci niciodată, atât cât eram jucător, că la echipa naţională poate să vină jucători pe interese.Eu întotdeauna şi din ce am simţit eu, ca jucător, acei 10 ani, 12 ani, cât am fost la echipa naţională, în niciun moment nu am simţit vreodată că nu vin cei mai buni jucători pe care poate să-i convoace antrenorul în momentul acela" a mai adăugat tehncianul de 43 de ani. 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: contracriticiselecţiestanciuana maria prodan 

viewscnt
Articole similare