Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Contra şi-a ales adversarii. Cu cine va da naţionala României ultimele teste înaintea debutului din Liga Naţiunilor

EXCLUSIV | Contra şi-a ales adversarii. Cu cine va da naţionala României ultimele teste înaintea debutului din Liga Naţiunilor

Fotbal

Comentarii

După startul perfect de an, cu două victorii obţinute în partidele de pregătire cu Suedia şi cu Israel, naţionala României se pregăteşe pentru alte două meciuri amicale.

Campionatul Mondial va începe pe 14 iunie, astfel că începutul primei luni de vară este rezervată meciurilor amicale. Deşi nu este calificată la turneul final din Rusia, naţionala României se pregăteşte şi ea intens pentru Liga Naţiunilor. Toate ponturile pariuri sunt aici!
 
Ultimul test pe care-l vor da jucătorii lui Cosmin Contra înaintea debutului din luna septembrie va fi meciul cu Finlanda. Partida cu nordicii a fost programată în data de 5 iunie şi se va juca în România. Înaintea acestui meci, pe 31 mai, oficialii FRF, cel mai probabil, vor aranja şi un meci în deplasare împotriva naţionalei Bulgariei.
 
Reprezentativa României va debuta în Liga Naţiunilor, în data de 7 septembrie, pe propriul teren, cu naţionala Muntenegrului.

Afla mai multe despre: romanianationalatricolorsuediaisraelcampionatul mondialliga natiunilor 

viewscnt
Articole similare