Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Contra şi Ioan Andone, la Atletico - Liverpool. FOTO de senzaţie cu selecţionerul Venezuelei şi un fost GALACTIC

EXCLUSIV Contra şi Ioan Andone, la Atletico - Liverpool. FOTO de senzaţie cu selecţionerul Venezuelei şi un fost GALACTICgalerie foto
Comentarii

Atletico Madrid - Liverpool (1-0) a fost meciul zilei în UEFA Champions League. La meci a asistat şi Cosmin Contra, în calitate de delegat al UEFA.

Cosmin Contra a fost desemnat observator tehnic la UEFA. Forul continental a anunţat luni că a ales 16 foşti mari jucători pentru aceste poziţii, iar ei au rolul de a alege "omul meciului" în partidele din UEFA Champions League, începând cu faza optimilor de finală.

Fostul selecţioner al României se numără printre numele grele ale fotbalului european alese de UEFA în acest scop.

Fostul selecţioner al României s-a pozat înainte de meci alături de Ioan Andone, managerul general al formaţiei FC Voluntari, care asistă şi el la acest meci. Cei doi români n-au fost singuri.

În imaginea surprinsă înaintea marelui duel de pe Wanda Metropolitano pot fi observaţi şi Jose Peseiro, actual selecţioner al Venezuelei, dar şi Aitor Karanka, fotbalist cu 5 sezoane la activ în Realul Galactic al lui Zidane, Figo sau Ronaldo. La final, Cosmin Contra şi Ioan Andone l-au întâlnit şi pe starul lui Atletico Madrid, Diego Costa.

Afla mai multe despre: cosmin contraioan andone 

viewscnt
Articole similare