Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Convocări de urgenţă la naţională după FCSB - Dinamo? Dennis Man şi un alt jucător de la FCSB pe lista lui Mutu

EXCLUSIV | Convocări de urgenţă la naţională după FCSB - Dinamo? Dennis Man şi un alt jucător de la FCSB pe lista lui Mutu
Comentarii

FCSB a învins-o sâmbătă seară pe Dinamo, scor 3-2, iar partida a fost suficientă pentru Adrian Mutu, selecţionerul României U21, pentru a vedea forma în care se află unii jucători afectaţi de coronavirus, de la FCSB.

Din informaţiile Telekom Sport, Man şi Moruţan sunt doriţi de Mutu la tineret, însă cei doi trebuie să facă o serie de teste suplimentare înainte de a ajunge în lotul României U21. 

Într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport, Mutu şi-a anunţat intenţia de a îi convoca pe cei doi: "Sper, pentru că Moruţan şi Man au fost declaraţi joi negativi, ca protocolul să ne permită, bineînţeles dacă Mirel nu apelează la ei, să îi am şi pe ei la lot.

Dacă nu se întâmpla să aibă Covid, probabil era la naţionala mare. Ştiu că era pe lista lui Mirel la ce formă avea. Acum, lucrurile se schimbă puţin".

Mutu a evitat să cheme la lot jucătorii afectaţi de coronavirus, însă cei doi fotbalişti de la FCSB au devenit apţi înainte de meciul cu Dinamo şi au intrat după două săptămâni în care au stat în izolare, însă, cu toate acestea, au fost doi dintre cei mai buni jucători de pe teren în victoria "roş-albaştrilor". 

Cei doi ar urma să fie în lotul pentru meciurile cu Ucraina (9 octombrie) şi Malta (13 octombrie) din preliminariile pentru Campionatul European sub 21 de ani. România este pe locul secund în Grupa 8, cu trei meciuri înainte de finalul preliminariilor. Câştigătoarele celor nouă grupe şi cele mai bune cinci locuri doi se vor califica la turneul final, acolo unde deja şi-au asigurat prezenţa Ungaria şi Slovenia, care sunt gazde. 


Jucătorii chemaţi de Adrian Mutu la echipa de tineret

  • Portari: Andrei Vlad (FCSB), Teodor Axinte (Politehnica Iaşi), Marian Aioani (Chindia Târgovişte);
  • Fundaşi: Denis Haruţ (FC Botoşani), Ştefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Alexandru Paşcanu (SD Ponferradina / Spania), Andrei Chindriş (FC Botoşani), Virgil Ghiţă (FC Viitorul), Radu Boboc (FC Viitorul), Raul Opruţ (Hermannstadt), Radu Drăguşin (Juventus Torino / Italia);
  • Mijlocaşi: Marius Marin (AC Pisa / Italia), Tudor Băluţă (Brighton / Anglia), Cătălin Itu (CFR Cluj), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Darius Olaru (FCSB), Ion Gheorghe (FC Voluntari), Alexandru Măţan (FC Viitorul), Claudiu Petrila (CFR Cluj), George Cîmpanu (FC Botoşani), Denis Drăguş (Crotone / Italia);
  • Atacanţi: Louis Munteanu (ACF Fiorentina / Italia), George Ganea (FC Viitorul), Valentin Costache (CFR Cluj).

Afla mai multe despre: dennis manolimpiu morutanromania u21 

viewscnt
Articole similare