Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Copil, atac la Tecău: "El câştigă după un tur tot atâtea puncte cât iau eu după ce câştig un turneu"

EXCLUSIV | Copil, atac la Tecău: "El câştigă după un tur tot atâtea puncte cât iau eu după ce câştig un turneu"

Tenis

Comentarii

Vedetele au declinat convocările pentru meciul din Cupa Davis cu Israel. Marius Copil l-a contrat pe Tecău şi a explicat pentru Telekom Sport de ce a preferat să stea deoparte.

Om de bază la convocările precedente, Marius Copil are nevoie de puncte pentru a ramâne în top 100 ATP şi implicit pentru a prinde tabloul principal la marile turnee. De-aici contrele cu Tecău, care, după meciul cu Austria, disputat în luna septembrie, a declarat că reprezentarea echipei naţionale la o competiţie precum Cupa Davis este o mândrie şi orice jucător ar trebui să confirme prezenţa. 

"El câştigă un tur, sunt minimum 45 de puncte, dacă nu 90. Eu ca să ajung la 90 de puncte trebuie să câştig un turneu Challenger. Şi eu dacă aş avea un an în care să joc pe tabloul principal al tuturor turneelor de Masters şi Grand Slam, aş face mult mai lejer puncte" - a spus Marius Copil pentru Telekom Sport.

Tensiunea din echipa de Cupa Davis este dată şi de relaţia jucătorilor cu federalii şi cu Andrei Pavel.

"Mi-aş dori o schimbare, un pic mai mult respect din partea căpitanului, din partea Federaţiei. Mă înţeleg foarte bine cu Andrei în afara tenisului, un băiat extraordinar, dar în plan profesional, mi-aş dori să se implice mai mult"

CITEŞTE ŞI

Afla mai multe despre: horia tecaumarius copilteniscupa davis 

viewscnt
Articole similare