Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu a identificat greşeala pe care o face Bogdan Vintilă cu jucătorii de la FCSB: "Acolo suferă"

EXCLUSIV | Cornel Dinu a identificat greşeala pe care o face Bogdan Vintilă cu jucătorii de la FCSB: "Acolo suferă"

FCSB

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Cornel Dinu, a vorbit despre antrenorul FCSB, Bogdan Vintilă, care are zilele numărate pe banca vicecampioanei României. Simbolul dinamovist a identificat una dintre problemele vicecampioanei României.

Bogdan Vintilă are postul ameninţat la FCSB, după parcursul dezastruos de la reluarea Ligii 1. Vicecampioana României a înregistrat două înfrângeri şi două remize, iar Gigi Becali e pregătit să-l schimbe. 

Tehnicianul FCSB a fost analizat şi de Cornel Dinu, care susţine că echipa suferă din cauza antrenamentelor conduse de Bogdan Vintilă: "Am mai spus, un înger trist, faţă de învins, nu are nicio vină săracul, el e de un anumit nivel, poate să fie, după părerea mea, într-o echipă preparator cu portarii dar nu lider de vestiar şi să comande o echipă. Nu are din aşa ceva. Biblic vorbeşte acceptabil 

Este doar pe un post de executant şi din păcate lucrul ăsta se vede. Sunt convins că antrenamentul din multe puncte de vedere suferă. El nu este o personalitate care să se impună", a declarat Cornel Dinu, în cadrul emisiunii "Minutul 91". 

Gigi Becali l-a găsit pe noul antrenor de la FCSB

Marţi, finanţatorul FCSB a anunţat că noul antrenor al FCSB, începând din sezonul viitor, va fi Toni Petrea (45 de ani), în prezent antrenor secund al lui Laurenţiu Reghecampf la Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite. Omul de afaceri a spus că Petrea trebuie, întâi, să-şi rezolve situaţia de la echipa din Arabia şi apoi o poate prelua pe vicecampioana României.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbbogdan vintila 

viewscnt
Articole similare