Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu a identificat jucătorul cheie al Craiovei din ultimele meciuri! "Revenirea lui contează foarte mult!" Ce a spus despre partida CFR - Craiova 1-2

EXCLUSIV | Cornel Dinu a identificat jucătorul cheie al Craiovei din ultimele meciuri! "Revenirea lui contează foarte mult!" Ce a spus despre partida CFR - Craiova 1-2
Comentarii

Universitatea Craiova a câştigat contra lui CFR, scor 1-2, intr-un meci al etapei cu numărul 3 din play-off-ul Ligii 1.

După această victorie, oltenii au reintrat în lupta pentru titlu, mai ales ca FCSB a fost invinsă de către Sepsi, duminică seara, scor 1-2.

În direct la Minutul 91, Cornel Dinu a analizat evoluţia Craiovei din Gruia. Legenda lui Dinamo l-a remarcat pe Andrei Ivan, care a reuşit să marcheze la Cluj golul de 1-0, în minutul 27. El menţionat că pentru olteni este foarte importantă revenirea lui.  

"CFR este în cădere sigură din punct de vedere al evoluţiilor, al asamblării, al reacţiilor jucătorilor. Craiova are şi puţină şansă. Dar pe undeva, vedeţi, revenirea asta a lui Ivan contează foarte mult în atacul lor. Pentru că Ivan, deşi a evoluat în partea stângă,a jucat bine. Primul gol pe care îl marchează în minutul 27, iar apoi imediat din lovitura pe care o repinge portarul, putea să facă 2-0, în minutul 31", a spus Dinu pentru TelekomSport.

Dinu l-a remarcat şi pe Tudorie, marcatorul golului de 3 puncte din Gruia. 

"Pe undeva sunt probleme, parcă se vede că Bouhena este în calculele CFR-ului, care este un jucător destul de bun. Tudorie nu se aşteaptă nimeni să aibă nişte execuţii de maniera asta. Dar să vă gândiţi că la golul pe care îl marcheză este inadmisibil marcajul pe care îl fac cei de la CFR. Camora nu are nicio legătură. Tudorie este un jucător care nu mă încântă, dar are din când în când execuţii bune", a încheiat legenda lui Dinamo.

Craiova ocupă locul 3 în clasament, cu 34 de puncte, fiind la 4 puncte de CFR şi la 5 de FCSB. 

Afla mai multe despre: andrei iavn 

viewscnt
Articole similare