Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu a pus tunurile pe trei echipe şi a tras un semnal de alarmă: "Există Chandarov, Chunchukov. E corupţie organizată". Concluzia lui Cristi Balaj: "E cancer"

EXCLUSIV | Cornel Dinu a pus tunurile pe trei echipe şi a tras un semnal de alarmă: "Există Chandarov, Chunchukov. E corupţie organizată". Concluzia lui Cristi Balaj: "E cancer"

Superliga

Comentarii

Cornel Dinu şi Cristi Balaj au tras câteva concluzii dure în privinţa deciziilor cluburilor din Liga 1, care aleg să transfere jucători străini veniţi din ligile inferioare.

Cornel Dinu: "În loc să creştem jucătorii, aducem de prin liga a doua din Bulgaria"

În cadrul emisiunii "Minutul 91", Cornel Dinu şi Cristi Balaj au dezbătut subiectul promovării jucătorilor români, în faţa celor din străinătate. Dinamovistul le-a arătat cu degetul pe Academica Clinceni, FC Voluntari şi Concordia Chiajna şi a recunoscut că nu înţelege transferurile bulgarilor de la Clinceni: 

"Problema care pe mine mă face să mă revolt şi chiar să sufăr e că avem aşa, Academica Clinceni, Voluntari, Chiajna, în prima divizie. Chiajna a fost. Te rog spune-mi despre aceste trei academii, dacă au scos 10 jucători care să joace pe prima scenă în vreo patru ani. S-a ajuns în situaţia în care la Clinceni există Chandarov, Jutric, Chunchukov. Ne nenorocim cu propriile măsuri. În loc să creştem jucătorii, aducem jucători de prin liga a doua din Bulgaria. E o corupţie organizată între impresari şi conducători, care nu au logica firească a răbdării. 

În anii 90, la Dinamo, s-a avut răbdare, s-au crescut jucătorii şi s-a adus mai multă valoare şi au fost vânduţi. Ai răbdare patru ani şi îi vinzi ca pe ăia din generaţia 1995-2000 la Dinamo. S-au adus la club zeci de milioane. Trebuie să avem răbdare. E diferenţă între instruire faţă de ce era ţnainte. Eu făcusem nişte grupe valorice la Dinamo, se făceau grupe de individualizare cu jucătorii vechi de la Dinamo", a declarat Cornel Dinu.

Cristi Balaj a semnalat inclusiv inactivitatea juniorilor din fotbalul românesc, după ce competiţiile au fost oprite: "E cancer ce se întâmplă în fotbal. Roadele le culegem. Avem juniorii, copiii, care nu fac pregătire acum, o fac pe paliere. Tu, ca federaţie, trebuie să mergi la MTS, să te lupţi. Vii cu un plan care nu are riscuri. Vorbim de meciuri, antrenamente. Stăm pe terase şi stăm câte 20 la o masă cu acelaşi ospătar, care poartă aceeaşi mască. Oamenii din MTS sunt deschişi", a susţinut fostul arbitru.  

Ilie Poenaru: "Jucătorii români cer salarii foarte mari"

Poziţiile de forţă ale lui Cornel Dinu şi Cristi Balaj vin în urma declaraţiei lui Ilie Poenaru, care s-a plâns de pretenţiile jucătorilor români: "Am încercat să luăm jucători români, dar se pare că sunt foarte scumpi. Chiar şi jucători care nu au jucat la echipele lor. Cer salarii incredibile pentru nivelul nostru. Ne îndreptăm atenţia spre jucători străini, care vin pe salarii mici” a spus tehnicianul Clinceniului, care a confirmat că la echipă vor mai veni jucători în perioada următoare.

 

Afla mai multe despre: cornel dinuacademica clinceniconcordia chiajnavoluntaricristi balaj 

viewscnt
Articole similare