Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Cornel Dinu, atac dur la adresa posibililor investitori de la Dinamo. N-a scăpat nici Mitică Dragomir: ”Mă băieţi, staţi mă la un loc cu banul ăsta!”

EXCLUSIV Cornel Dinu, atac dur la adresa posibililor investitori de la Dinamo. N-a scăpat nici Mitică Dragomir: ”Mă băieţi, staţi mă la un loc cu banul ăsta!”

Dinamo București

Comentarii

Cornel Dinu a făcut din nou spectacol în cadrul emisiunii Minutul 91. Expertul Telekom Sport a atacat potenţialii investitori de la Dinamo.

Dinu a vorbit despre posibila preluare a clubului Dinamo de către Viorel Cataramă şi nu a ezitat să-l atace pe Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal:

”La ce trăim noi după 1990, cam orice este posibil, din păcate. Nu vreau să mă refer neapărat la Cataramă sau alte nume care au lansat că vor să cumpere Dinamo. Aici este o problemă mult mai profundă şi trebuie neapărat tratată cu foarte multă seriozitate. Datul cu părerea şi aflatul în treabă sunt metode de lucru la români. Voi spuneţi de domnul Cataramă, dar imediat a apărut şi un partener al domnului Cataramă. E teribilă chestia. Oracolul de la Bălceşti, 'intru şi eu cu el, că vreau să câştig un ban'. Mă băieţi, staţi mă la un loc cu banul ăsta!  Agnelli sau Moratti, când au preluat Inter şi Juventus, credeţi că şi-au propus să câştige bani? E vorba de o anumită nobleţe, de educaţie. Nu e cazul nostru” a mărturisit Cornel Dinu, în cadrul emisiunii Minutul 91.

”Cei care au preluat echipe după 1990 au combinat interesul de a fi cunoscuţi prin fotbal cu interesul de a câştiga nişte bani. La noi nu mai sunt, la vedere, oameni care să aibă mijloace financiare şi să fie în stare să preia şi să conducă un club. Este într-o oarecare măsură doar Gigi Becali, a mai fost Paszkany, care s-a retras” a mai adăugat fostul mare jucător de la Dinamo, actual expert la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinuminutul 91dinamo 

viewscnt
Articole similare