Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu, atac la adresa unui conducător important din Liga 1: "Se trântea pe jos"

EXCLUSIV | Cornel Dinu, atac la adresa unui conducător important din Liga 1: "Se trântea pe jos"
Comentarii

În cadrul emisiunii Minutul 91, Cornel Dinu nu a ezitat să "înţepe" un conducător important din fotbalul românesc.

În timpul în care era analizat meciul dintre U Craiova şi Poli Iaşi, Cornel Dinu nu s-a putut abţine şi l-a comparat pe Pigliacelli cu Florin Prunea. "Procurorul" a făcut referire la modul în care portarul Craiovei a plonjat la golul primit de la Andrei Cristea în meciul din Liga 1, transmis în direct la Telekom Sport. 

Dinu nu a vrut să îi pronunţe numele lui Prunea, însă este uşor de înţeles că la el a făcut referire: "Am mai avut noi portari de genul ăsta. Nu vreau să dau nume, pentru că e conducător la Dinamo şi prefer să tac. Nu se aruncau în plonjon cu mâinile, ci mai mult cu picioarele. Şi când scăpa vreunul singur, se trântea pe jos".

Totuşi, vorbele lui "mister" pot fi socotite doar ca o "înţepătură" amicală între doi prieteni. Recent, Prunea i-a luat la rost pe fanii dinamovişti după ce s-au luat de Cornel Dinu: "Am văzut azi un atac asupra lui Cornel Dinu. Este de o gravitate şi de o ruşine inimaginabilă. Căpitanul echipei Dinamo şi căpitanul echipei naţionale. Să-l jigneşti în halul ăsta. Unul din cei mai mari fotbalişti şi antrenori care i-a avut această ţară"

Intră AICI pentru a vedea golul lui Andrei Cristea

Afla mai multe despre: cornel dinuprunea 

viewscnt
Articole similare