Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Cornel Dinu critică în termeni duri prestaţia tricolorilor: ”Am arătat ca o echipă de divizia C!” L-a pus la zid şi pe Burleanu: ”Un impostor!”

EXCLUSIV Cornel Dinu critică în termeni duri prestaţia tricolorilor: ”Am arătat ca o echipă de divizia C!” L-a pus la zid şi pe Burleanu: ”Un impostor!”

Echipa națională

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Cornel Dinu a analizat pe scurt prestaţia echipei naţionale din meciul contra Suediei. România a pierdut la Bucureşti, scor 0-2. Oaspeţii au punctat prin Berg şi Quaison.

Cornel Dinu a criticat în termeni duri prestaţia echipei naţionale din partida cu Suedia. Fostul selecţioner al României s-a declarat surprins de decalajul uriaş dintre cele două formaţii şi l-a atacat pe Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal:

”Uite ce bucurie, Stoichiţă se pupă cu toată lumea, e fericire! Uite-l şi pe impostorul de Burleanu, e seară reuşită. Am stat să mă gândesc şi m-am gândit o perioadă când dracu a mai fost diferenţa asta şi sfidarea ca joc şi ca atitudine între o echipă străină şi echipa naţionala României. Aveai senzaţia că joacă o echipă de divizia C cu o echipă de prima ligă. Dar nu de la noi, că la noi valorile sunt apropiate” a tunat Dinu, în direct la Telekom Sport.

”Nu a fost distanţa asta de joc, diferenţa de execuţii, de aşezare, de cunoaştere a fotbalului niciodată în istoria echipei naţionale. Eu dacă aş fi, dar nu pot să fiu în situaţia asta, pentru faptul că joc cu o echipă naţională care îşi permite să vină cu berea şi cu şampania că ştie că are nişte proşti în faţă, a doua zi m-aş lăsa de fotbal” a mai spus Cornel Dinu, pentru postul nostru de televiziune.

Afla mai multe despre: cornel dinuechipa naţională 

viewscnt
Articole similare