Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu, declaraţii dure despre Mihai Stoica: "Aduce mai mult cu zgomotul oiţelor patronului"

EXCLUSIV | Cornel Dinu, declaraţii dure despre Mihai Stoica: "Aduce mai mult cu zgomotul oiţelor patronului"

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut meciul de la Poli Iaşi, scor 2-5, iar partida cu moldovenii a oferit noi subiecte de discuţie pentru oamenii din fotbalul românesc.

Imediat după ce Mihai Stoica a fost surprins de camerele TV vorbind la telefon, FCSB a efectuat patru schimbări încă din minutul 28. Miron, Tănase, Buş şi Olaru au intrat în locul lui Cană, Şut, Petre şi Istrate, cel care deschisese scorul încă din minutul 6.

În urma declaraţiilor făcute de Mihai Stoica, expertul Telekom Sport, Cornel Dinu, a reacţionat imediat şi i-a criticat pe oficialii de la FCSB.
 
"Domne, cum să spun. Evit să mai folosesc sau să mai interpretez nişte...mai mult interjecţii onomatopeice decât propoziţii ale unuia care are foarte puţine în comun cu performanţa fotbalistică, care de fapt a profitat de fotbal. Şi care are un renume care aduce mai mult cu zgomotul oiţelor patronului atunci când se plimbă pe dealul din spate de la Voluntari când joacă echipa lui Pandele.
 
Este mai mult decât desuetă afirmaţia lui, nu asta e România, nu este normal ce se întâmplă la FCSB! Nu numai prin prisma schimbării şocante a patru jucători, unică în istoria echipelor lovite de COVID, în mapamapond! Încercăm să gândim logic. Bun, Istrate a marcat un gol foarte frumos, e adevărat pe o ieşire destul de imprudentă a portarului de la Iaşi.
 
Ce vină are copilul ălă să-l scoţi în minutul 28, când de fapt eu am ajuns în minutul 28, dacă nu ma însel era deja 3-1, am ajuns acolo din cauza golurilor lui Cristea, profitând de cine, de Cană şi Soiledis. Bun, l-am schimbat pe Cană, dar lasă-l domne pe Istrate, ce vină are săracul Istrate?" a mai spus Cornel Dinu.

"Aşa, şi? Şi care e problema? Sigur, deciziile se iau consultând patronul, altfel nu funcţionează niciun club.. Ştim cu toţii ce se întâmplă pe la toate echipele. La noi nu există autonomie pentru antrenori, aşa cum e în Premier League, unde antrenorul îşi alege jucătorii.

Ce rost are să vorbim mereu de aceeaşi chestie, aceeaşi chestie? Încetaţi cu asta, că ştim toţi, ştiţi! Când mă sunaţi pe mine, vă pot spune multe alte lucruri interesante" , a spus Mihai Stoica la Pro X.

Afla mai multe despre: mm stoicadinu 

viewscnt
Articole similare