Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu despre Astra - FCSB: ”Am trăit atâtea şi văzut atâtea încât nu mă mai surprinde nimic. Setea de a exista naşte monstruozităţi de genul ăsta"

EXCLUSIV | Cornel Dinu despre Astra - FCSB: ”Am trăit atâtea şi văzut atâtea încât nu mă mai surprinde nimic. Setea de a exista naşte monstruozităţi de genul ăsta"

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus cu 2-0 la Giurgiu, pe fondul unui meci foarte slab făcut de Astra. Cornel Dinu a vorbit la Minutul 91 despre partida de la Giurgiu şi consideră că cea mai bună probă în susţinerea teoriei că meciul a fost unul suspect îl reprezintă raporturile financiare dintre Astra şi echipa patronată de George Becali.

Partida a trezit câteva suspiciuni atât în presă cât şi în rândul mai multor oameni de fotbal care au urmărit partida. Cristi Balaj, analist la Telekom Sport şi preşedinte al Agenţiei Naţionale Anti-Doping, a afirmat şi el la postul nostru de televiziune că pe teren s-au întâmplat lucruri „dubioase” între cele două formaţii. Subiectul a fost amplificat de impresarul Florin Manea. Gazeta Sporturilor a scris de asemenea despre legăturile suspecte de natură financiară dintre patronii celor două echipe.

Provocat de Dan Udrea, moderatorul emisiunii Minutul 91 de la Telekom Sport, Cornel Dinu s-a pronunţat şi el asupra speculaţiilor legate de meciul dintre Astra şi FCSB, scor 0-2: ”Am trăit atâtea şi văzut atâtea încât nu mă mai surprinde nimic. Interesant e că 90 la sută, cei care au analizat această partidă au ajuns la această concluzie. De fiecare dată se spune, domne n-avem probe. Prestaţia din teren e cea mai teribilă probă! Astra care a surprins până acum plăcut şi s-a calificat în playoff, au o cădere probabil pentru că sunt mulţumiri, dar umbra cea mai persistentă care te duce la acest gând sunt acele descoperiri pe care le-au făcut jurnaliştii legate de raporturile financiare dintre Astra şi FCSB. Acolo nu mai e nimic de spus. N-ai cum să justifici o astfel de atitudine, cu jucători care vin şi pleacă, cu Belu care semnează din vară...sunt prea multe similitudini care te duc la această concluzie jenantă pentru că aduce în prim plan o echipă care ar trebui să înveţe din experienţele nefaste, e vorba de FCSB. Setea de a exista naşte monstruozităţi de genul ăsta. Că ai probleme financiare...asta nu justifică să ai astfel de operaţiuni. Am o experienţă şi iubesc adevărul. Eu am trăit astfel de jocuri şi la Dinamo...” a declarat Cornel Dinu în cadrul emisiunii Minutul 91 de la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinufcsbastra 

viewscnt
Articole similare