Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu, dezamăgit de un jucător de la U Craiova: "Nu ştiu dacă trebuie să ne prezentăm cu el în Islanda"

EXCLUSIV | Cornel Dinu, dezamăgit de un jucător de la U Craiova: "Nu ştiu dacă trebuie să ne prezentăm cu el în Islanda"

Echipa națională

Comentarii

Islanda - România se joacă peste o lună, iar Mirel Rădoi trebuie să se gândească la lotul pentru partida decisivă din barajul Ligii Naţiunilor. În acest sens, Cornel Dinu a ţinut să îi transmită un mesaj selecţionerului, în cadrul emisiunii Minutul 91.

În momentul în care experţii Telekom Sport au analizat derby-ul ultimei etape din campionatul regulat, U Craiova - CFR Cluj, Cornel Dinu a atras atenţia asupra jocului făcut de Nicuşor Bancu: "Păi în primul rând că nu l-aş pune fundaş stânga. Nu are nimic de apărător în acţiunea lui. Manea a ieşit puţin în relief, dar nu se poate să fii aşa de prost plasat şi să treacă atât de uşor pe lângă tine, să nu ai niciun fel de poziţie de apărător", a declarat "mister". 

"E un semnal de alarmă, nu ştiu dacă trebuie să ne prezentăm cu el în Islanda", a fost mesajul clar al lui Cornel Dinu pentru Mirel Rădoi. Totuşi, Dinu i-a găsit o poziţie lui Bancu, una pe care însă Rădoi are multiple variante. 

"El este un jucător bun de mijlocaş de bandă, nu are calităţi defensive", a mai spus Dinu. Este adevărat că în perioada în care Victor Piţurcă era antrenor la Craiova, Bancu evolua pe o poziţie mai avansată, în timp ce postul de fundaş stânga era asigurat de Bogdan Vătăjelu. 

Cornel Dinu, dezamăgit de un jucător de la U Craiova

Afla mai multe despre: nicusor bancucornel dinuu craiovaradoiromania 

viewscnt
Articole similare