Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu, dezamăgit după Steaua Bucureşti - FCSB 2: "La Gigi Becali nu e să moară capra vecinului. Îi iau capra ca să moară la mine în curte"

EXCLUSIV | Cornel Dinu, dezamăgit după Steaua Bucureşti - FCSB 2: "La Gigi Becali nu e să moară capra vecinului. Îi iau capra ca să moară la mine în curte"

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu a comentat, în stilul caracteristic, strategia lui Gigi Becali de a trimite mai mulţi fotbalişti de la prima echipă la FCSB 2, pentru meciul cu Steaua Bucureşti, din Liga 3.

Cornel Dinu, după Steaua Bucureşti - FCSB 2: "Efect de paiaţerie ieftină"

În weekend-ul trecut, Steaua Bucureşti şi FCSB 2 s-au întâlnit în Liga 3, iar Gigi Becali doreşte să-i împiedice pe rivalii din Ghencea să promoveze. Pentru a reuşi, finanţatorul FCSB a trimis mai mulţi fotbalişti la echipa secundă, pentru a juca împotriva "militarilor". 

Dragoş Nedelcu, Aristidis Soiledis, Răzvan Oaidă, Ovidiu Perianu, Gabriel Simion, Octavian Popescu şi Alexandru Buziuc sunt fotbaliştii pe care Toni Petrea nu s-a putut baza la meciul de la Arad, cu UTA, întrucât au fost trimişi de Gigi Becali la FCSB 2. 

"Nu ştiu dacă e legat de distruge şi stăpâneşte, mai mult e legat de răutatea care ne caracterizează. La Becali nu mai e să moară capra vecinului. La el e îi iau capra ca să moară la mine în curte. Jongleria asta făcută nu are decât un efect de paiaţerie ieftină, care nu trebuia să se petreacă", a declarat Cornel Dinu, în cadrul emisiunii "Minutul 91".  

În urma rezultatului din Ghencea, Steaua Bucureşti a rămas pe primul loc în serie a patra, cu 27 de puncte, în timp ce FCSB 2 e pe locul secund, cu 25 de puncte. Cele două cluburi sunt ca şi intrate în play-off-ul de promovare. 

 

Afla mai multe despre: cornel dinugigi becalifcsbsteaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare