Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu, din nou vehement la adresa lui Mircea Lucescu: "Este vorba de o exacerbare a personalităţii lui"

EXCLUSIV | Cornel Dinu, din nou vehement la adresa lui Mircea Lucescu: "Este vorba de o exacerbare a personalităţii lui"

Fotbal intern

Comentarii

Criza pe care o traversează FCSB l-a determinat pe Gigi Becali să îi ceară ajutorul lui Mircea Lucescu. Înaintea meciului tur, cu Mlada Boleslav, din turul trei preliminar al Europa League, antrenorul de 74 de ani a mers în vestiar şi le-a ţinut un discurs roş-albaştrilor.

În urma acestui eveniment, zvonurile că "Il Luce" ar putea să se implice şi mai mult în soarta vicecampioanei României au apărut imediat. Unul dintre oamenii care nu acceptă ideea unei posibile colaborări între Mircea Lucescu şi Gigi Becali este Cornel Dinu. Invitat la emisiunea Minutul 91, expertul Telekom Sport a avut o replică acidă pentru cel care i-a fost coleg ca fotbalist şi rival ca antrenor. 

"Este vorba despre o exacerbare a personalităţii lui Mircea Lucescu de a se irija într-un salvator al unor momente de tristă prezenţă a unor echipe de marcă în fotbalul românesc", a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport. 

Nu a fost prima declaraţie de acest gen la adresa lui Mircea Lucescu. Cornel Dinu a avut o reacţie şi mai dură imediat după partida cu Mlada, într-un dialog cu Basarab Panduru, tot la Telekom Sport:

"În Italia, există o vorbă foarte clară şi spune: <<Nu mă mai băga în chestii care seamănă a urât mirositor, a mlaştină fotbalistic>>. În Italia se spune: <<Domnii se nasc, nu se fac>>. Noi suntem o gloată uniformă. Cei care mai ştiu carte s-au retras. Nu poţi să mai ai pretenţii la această societate care este uniformizată spre rău şi spre ignoranţă.

Pandi! Pandi! Tradu ce înseamnă <<Signori si nasce, non si fanno>>. (Panduru: Mister, ai tradus mai devreme). Gata! Să-i spuneţi şi lui Mircea. Poate a uitat chestia asta. Poate nu o are în genă. Nu putem să ne ducem într-o asemenea degradare. Ar fi o explicaţie că ajutăm fotbalul românesc. Păi, pe cine să ajut? Pe ăla care dă cu bomba atomică la echipă de câţiva ani? Ce să fac acolo? Nu ai ce să faci decât să te compromiţi. Probabil că nu este un moment prea fericit din cariera lui Mircea. Îmi pare rău, dar şi pentru mine este o surpriză total neplăcută.

Afla mai multe despre: mircea lucescucornel dinufcsbbecali 

viewscnt
Articole similare