Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu, exploziv după Clinceni - FCSB. Are suspiciuni despre corectitudinea partidei: ”Academica nu s-a gândit în niciun caz la victorie”

EXCLUSIV | Cornel Dinu, exploziv după Clinceni - FCSB. Are suspiciuni despre corectitudinea partidei: ”Academica nu s-a gândit în niciun caz la victorie”

Superliga

Comentarii

Cornel Dinu este suspicios şi spune că Academica Clinceni i-a lăsat impresia că nu a vrut să încurce în vreun fel FCSB-ul şi spune că partida i-a adus aminte de vremurile cooperativei. Fostul selecţioner susţine că a rămas cu aceeaşi impresie şi după victoria CFR-ului cu 1-0 în faţa lui Sepsi.

FCSB s-a impus lejer în faţa Academicii Clinceni, scor 2-0, însă partida i-a produs suspiciuni lui Cornel Dinu. Legenda lui Dinamo susţine că meciul i-a adus aminte de celebra cooperativă şi afirmă că Academica i-a lăsat impresia că nu vrea să fie un obstacol în faţa FCSB-ului.

Cornel Dinu a rămas cu suspiciuni după Academica - FCSB 0-2: ”Clinceni nu s-a gândit în niciun caz la victorie”

Fost mare antrenor, Cornel Dinu a lucrat în Liga 1 în perioada celebrei cooperative înfiinţată de Jean Pădureanu, prin care echipele îşi împărţeau frăţeşte punctele. Fostul selecţioner susţine că partida dintre Clinceni şi FCSB i-a adus aminte de acele vremuri.

Cornel Dinu spune că tactica folosită de Clinceni, dar şi atitudinea echipei i-au lăsat impresia că Academica nu şi-a dorit să câştige partida cu FCSB.

”(Despre tactica Clinceniului) Trecutul poate fi oricând viu, practicile trecutului. Noi trei de aici (n.r. el, Basarab Panduru şi Cristi Balaj) am prins aşa-zisa invenţie cu un sâmbure de adevăr, cu aşa-zisa cooperativă.

Cert este că în momentele acelea, ca practică, în momentele când voiai să ai un anumit rezultat care să favorizeze pe cineva, se juca deschis din toate punctele de vedere. Ştii că echipa respectivă este superioară şi se va impune. Aceeaşi impresie am avut-o şi eu în câteva partide din această etapă.

Clinceni nu s-a gândit în niciun caz la victorie şi nu s-a comportat ca o echipă care doreşte să câştige”, a comentat Cornel Dinu la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

Cornel Dinu are suspiciuni şi la Sepsi - CFR Cluj 0-1

O altă partidă din play-off despre care Cornel Dinu spune că i-a stârnit bănuieli a fost cea dintre Sepsi şi CFR Cluj. Fostul mare fundaş român spune că Sepsi n-a mai arătat aceeaşi determinare pe care o afişase în aproape toate partidele din acest sezon:

”Acelaşi lucru am impresia şi între rigoarea pe care o transmitea Grozavu şi ceea ce s-a întâmplat acum. Sepsi foarte rar a pus probleme CFR-ului”, a mai spus Cornel Dinu.

Afla mai multe despre: cornel dinu 

viewscnt
Articole similare