Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu face praf transferul lui Julio Baptista la CFR Cluj: ”O fi fost bietul ăsta şi el jucător, dar, săracul, când a intrat...”

EXCLUSIV | Cornel Dinu face praf transferul lui Julio Baptista la CFR Cluj: ”O fi fost bietul ăsta şi el jucător, dar, săracul, când a intrat...”

Superliga

Comentarii

Cornel Dinu nu este impresionat de transferul lui Julio Baptista la CFR Cluj, ba dimpotriva. Fostul selecţioner susţine că astfel de jucători n-ar trebui să ajungă în campionatul nostru.

Julio Baptista a fost prezentat ca o adevărată lovitură dată de CFR Cluj, dar fostul star al lui Real Madrid şi Arsenal a ajuns la 36 de ani şi n-a mai jucat fotbal în ultimii doi ani. Cornel Dinu a comentat în stilul său acest transfer şi dă vina pe conducătorii din fotbalul românesc pentru că se lasă impresionaţi de asemenea jucători:

”În ceea ce priveşte Baptista... Mă gândesc şi eu... Domnule, cine îi aduce? Nu ştiu.. Ce blestem este pe capul poporului acestuia care iubeşte fotbalul să suporte asemenea conducători care aduc asemenea încercări de jucători. O fi fost bietul ăsta Baptista, o fi fost şi el jucător, nu zice nimeni, dar, săracul, când a intrat, când abia se mişca pe acolo prin teren, a atins de vreo două ori mingea, dacă a atins-o a dat-o la vreo 4 metri în lateral. Nu ştiu dacă e un efort, o soluţie.

Cred eu că sunt prea mulţi conducători care distrug fotbalul nostru, cărora le place şi lor ”futbolul” şi atunci se găsesc şi ei selecţioneri, aşezori de echipe, combinatori de meciuri, etc. Pe lângă necazurile pe care le avem, mai intervi şi aceste rumeguşuri ale societăţii care au preluat unele echipe de fotbal şi îşi fac de cap aducând toţi jucătorii care nu contează. Nu poţi să aduci un jucător care n-a jucat de doi ani”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: julio baptistacornel dinucfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare