Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu i-a "mitraliat" pe fundaşii lui Hermannstadt: "Apărare penibilă, gafele lui au fost decisive. Face act de prezenţă!". Ironii pentru un jucător de la FCSB

EXCLUSIV | Cornel Dinu i-a "mitraliat" pe fundaşii lui Hermannstadt: "Apărare penibilă, gafele lui au fost decisive. Face act de prezenţă!". Ironii pentru un jucător de la FCSB

Superliga

Comentarii

Cornel Dinu (71 de ani) a reacţionat la finalul meciului FCSB - Hermannstadt 5-0 şi i-a făcut praf pe fundaşii sibieni. "Procurorul" a spus că greşelile lui Ousmane Viera au fost decisive, despre care a mai declarat că a avut niste momente dubioase. Expertul Telekom Sport l-a ironizat şi pe Iulian Cristea, fundaşul FCSB.

Dinu a spus şi despre David Caiado că a făcut act de prezenţă şi a spus că apărarea lui Hermannstadt a fost suspect de vulnerabilă.

"Când era 4-0 pentru Steaua (n.r. - FCSB), mă gândeam că destul de rar mi s-a întâmplat să vedem o desprindere aşa de joc. O apărare penibilă a celor de la Hermannstadt. La golul doi şi trei gafele lui Viera au fost decisive. Eu nu cred că Iulian Cristea va mai reuşi o astfel de execuţie. E la prima abatere. Caiado a fost a fost pe post de planton. Face un simplu act de prezenţă.

Mi s-a părut suspect de vulnerabilă partea dreaptă de la Sibiu, Scarlatache şi Viera. Viera a apărut pe la Curtea de Argeş, pe la Sepsi, unde a avut momente dubioase, nu doar de poziţionare. Ce nu se leagă deloc e poziţia lui Scarlatache... Viera a făcut un fel de schimbare de paşi de horă. E inadmisibil. Te duce cu gândul la intens discutata revenire a lui Reghecampf la FCSB. Acum iese din discuţie. Au fost cinci ocazii în prima repriză şi a fost 4-0"
, a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

FCSB - Hermannstadt 5-0, în Liga 1

FCSB a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (4-0), echipa FC Hermannstadt, în ultimul meci al etapei a VIII-a a Ligii I.

Au marcat: Iulian Cristea '3, Man '15, Buş '32, Moruţan '34, Tănase '72.

Au evoluat următoarele echipe:

FCSB: Vlad - Creţu (Ov. Popescu '81), Cristea, Miron, Panţîru (Briceag '73) - Tănase (Oaidă '73), Simion (Şut '65), Vînă - Man, Buş (C. Dumitru '46), Moruţan. Antrenor Anton Petrea;

Hermannstadt: Figueiredo - Scarlatache (Bastos '59), Viera, I. Stoica, Opruţ - Caiado, Dâlbea (Alhassan '58), Pires (Fortes '58), Florică (Addae '5) - David Mayoral, Joalisson (Mustivar '75). Antrenor Ruben Albes.

În urma acestui rezultat, FCSB a revenit pe locul 2, cu 18, puncte, la egalitate cu CFR Cluj, de pe locul 3. Pe primul loc se află CS Universitatea Craiova, cu 21 de puncte.

FC Hermannstadt a coborât de pe locul 8 pe locul 11, cu zece puncte. Patru echipe au câte zece puncte, Academica Clinceni, FC Viitorul, FC Voluntari şi FC Hermannstadt, ele fiind despărţite de golaveraj.

Afla mai multe despre: cornel dinuhermannstadtreactiefcsbliga 1video 

viewscnt
Articole similare