Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu i-a "mitraliat" pe fundaşii lui Hermannstadt: "Apărare penibilă, gafele lui au fost decisive. Face act de prezenţă!". Ironii pentru un jucător de la FCSB

EXCLUSIV | Cornel Dinu i-a "mitraliat" pe fundaşii lui Hermannstadt: "Apărare penibilă, gafele lui au fost decisive. Face act de prezenţă!". Ironii pentru un jucător de la FCSB

Liga 1

Comentarii

Cornel Dinu (71 de ani) a reacţionat la finalul meciului FCSB - Hermannstadt 5-0 şi i-a făcut praf pe fundaşii sibieni. "Procurorul" a spus că greşelile lui Ousmane Viera au fost decisive, despre care a mai declarat că a avut niste momente dubioase. Expertul Telekom Sport l-a ironizat şi pe Iulian Cristea, fundaşul FCSB.

Dinu a spus şi despre David Caiado că a făcut act de prezenţă şi a spus că apărarea lui Hermannstadt a fost suspect de vulnerabilă.

"Când era 4-0 pentru Steaua (n.r. - FCSB), mă gândeam că destul de rar mi s-a întâmplat să vedem o desprindere aşa de joc. O apărare penibilă a celor de la Hermannstadt. La golul doi şi trei gafele lui Viera au fost decisive. Eu nu cred că Iulian Cristea va mai reuşi o astfel de execuţie. E la prima abatere. Caiado a fost a fost pe post de planton. Face un simplu act de prezenţă.

Mi s-a părut suspect de vulnerabilă partea dreaptă de la Sibiu, Scarlatache şi Viera. Viera a apărut pe la Curtea de Argeş, pe la Sepsi, unde a avut momente dubioase, nu doar de poziţionare. Ce nu se leagă deloc e poziţia lui Scarlatache... Viera a făcut un fel de schimbare de paşi de horă. E inadmisibil. Te duce cu gândul la intens discutata revenire a lui Reghecampf la FCSB. Acum iese din discuţie. Au fost cinci ocazii în prima repriză şi a fost 4-0"
, a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

FCSB - Hermannstadt 5-0, în Liga 1

FCSB a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (4-0), echipa FC Hermannstadt, în ultimul meci al etapei a VIII-a a Ligii I.

Au marcat: Iulian Cristea '3, Man '15, Buş '32, Moruţan '34, Tănase '72.

Au evoluat următoarele echipe:

FCSB: Vlad - Creţu (Ov. Popescu '81), Cristea, Miron, Panţîru (Briceag '73) - Tănase (Oaidă '73), Simion (Şut '65), Vînă - Man, Buş (C. Dumitru '46), Moruţan. Antrenor Anton Petrea;

Hermannstadt: Figueiredo - Scarlatache (Bastos '59), Viera, I. Stoica, Opruţ - Caiado, Dâlbea (Alhassan '58), Pires (Fortes '58), Florică (Addae '5) - David Mayoral, Joalisson (Mustivar '75). Antrenor Ruben Albes.

În urma acestui rezultat, FCSB a revenit pe locul 2, cu 18, puncte, la egalitate cu CFR Cluj, de pe locul 3. Pe primul loc se află CS Universitatea Craiova, cu 21 de puncte.

FC Hermannstadt a coborât de pe locul 8 pe locul 11, cu zece puncte. Patru echipe au câte zece puncte, Academica Clinceni, FC Viitorul, FC Voluntari şi FC Hermannstadt, ele fiind despărţite de golaveraj.

viewscnt
Articole similare
Suspiciuni de spalare de bani, crima organizata si terorism. De ce nu au mai ajuns banii lui...