Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu îi arată lui Cosmin Contra două probleme pe care le are de rezolvat în echipa lui Dinamo: "Trebuie gândit. El nu prezintă siguranţă"

EXCLUSIV | Cornel Dinu îi arată lui Cosmin Contra două probleme pe care le are de rezolvat în echipa lui Dinamo: "Trebuie gândit. El nu prezintă siguranţă"

Dinamo București

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Cornel Dinu, a analizat victoria lui Dinamo cu Gaz Metan, scor 3-1, şi i-a atras atenţia lui Cosmin Contra în privinţa a două aspecte.

VIDEO | Gaz Metan - Dinamo 1-3 (Cardoso 89 / Gonzales 49, Sorescu 74, Camara 83)

Dinamo a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-1 (0-0), echipa Gaz Metan Mediaş, în ultimul meci al etapei a patra a Ligii 1. Cornel Dinu a susţinut că antrenorul Cosmin Contra ar trebui să nu-l mai scoată pe Adam Nemec în afara careului, întrucât nu mai poate fi eficient. 

De asemenea, expertul Telekom Sport a evidenţiat şi problemele defensive ale lui Ricardo Grigore: "Nu aş vrea să spun că e o nouă echipă, dar e o nouă atitudine de joc. Acum faţa echipei e alta. Nu am văzut un joc deosebit în prima repriză, dar Dinamo a avut ocazii. La ora actuală trebuie gândită poziţia lui Nemec sau cum joacă. Iese din axul central, e de finalizare şi trebuie păstrat acolo. Faţă de partida precedentă, Dinamo a jucat cu mai mulţi jucători cu randament bun. Nu întâmplător diferenţa a făcut-o şi fizic. Dinamo nu a mai avut de mult timp 3-0. 

A fost interesantă şi prezenţa defensivei, încă sunt probleme la Grigore, care nu prezintă siguranţă. La mijloc, dacă ar exista un jucător cu o capacitate mai bună de a pasa, jocul ar arăta alftel. La Gaz Metan sunt nişte probleme. Nu ştiu ce vrea să facă Uhrin. A fost un joc frumos şi o victorie meritată pentru Dinamo. Ar fi bine să discutăm ce vedem pe teren", a declarat Cornel Dinu, în cadrul emisiunii Minutul 91.  

Cornel Dinu, după Gaz Metan - Dinamo 1-3: "Dinamo nu poate fi cu nimic mai prejos decât primele patru echipe"

"Prestaţia lui Sorescu a fost net superioară faţă de ce a făcut cu Botoşani. Au fost opt jucători care au jucat bine de la Dinamo. În privinţa lui Nemec am nişte prezenţe. El a jucat mai puţin în ultima perioadă şi cred că trebuie păstrat în centrul careului sau eventual pe pasele dublate şi lansat. Scos în afara careului, îi e mai greu să marcheze. 

Cosmin e cel care ştie că o echipă puternică se face şi cu jucători crescuţi din propria academie. Dinamo ar mai trebui să aducă doi, trei jucători maximum. Cu o echipă completă, Dinamo nu poate fi cu nimic mai prejos decât primele patru echipe din campionat", a mai spus expertul Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: cornel dinudinamogaz metan dinamo 

viewscnt
Articole similare