Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu îi dă dreptate lui Gigi Becali: "Eşti puternic atunci când eşti bine antrenat!". Ce a spus despre fundaşii centrali de la FCSB

EXCLUSIV | Cornel Dinu îi dă dreptate lui Gigi Becali: "Eşti puternic atunci când eşti bine antrenat!". Ce a spus despre fundaşii centrali de la FCSB

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu (71 de ani) îi dă dreptate lui Gigi Becali (62 de ani), patronul FCSB care a acuzat, după meciul FCSB - FC Botoaşani 1-1, că jucătorii săi nu sunt bine antrenaţi. "Procurorul" e de părere că oscilaţiile de formă ale fotbaliştilor de la FCSB se datorează, dacă nu există nicio problemă personală a jucătorilor, unor carenţe în pregătire.

Dinu e de părere că fotbalistul e puternic, şi din punct de vedere pshihic, atunci când e bine antrenat aşa cum trebuie. Fostul antrenor şi jucător de la Dinamo a spus că FCSB are probleme la cuplul de fundaş centrali, exact ceea ce reclamă şi patronul roş-albaştrilor.

"Cristea cu Miron sunt hazli. Faza aceea din care este eliminat Cristea, e clar, e nepermis, greşeală de poziţionare. Există, din nou, această oscilaţie a randamentului unor jucători care au posibilităţi de joc. Oscilaţiile acestea ale lui Coman, Tănase, Moruţan te pun pe gânduri. Ori există o anumită labilitate, ori procesul de antrenament are de suferit. Cea mai bună pshihologie... Eşti puternic atunci când eşti bine antrenat!", a spus Cornel Dinu, la Minutul 91 de la Telekom Sport.

FCSB şi-a concediat recent preparatorul fizic, după ce infirmeria echipei roş-albastre a fost din nou plină. Între timp, de pe lista accidentaţilor au fost tăiate numele lui Florinel Coman şi Ionuţ Panţîru.

Gigi Becali îl vrea pe Thomas Neubert înapoi la FCSB!

FCSB are parte de un nou episod cu multe accidentări. Gigi Becali s-a văzut nevoit să ia o decizie importantă, chiar peste capul lui Bogdan Vintilă (48 de ani), antrenorul echipei. Omul de afaceri vrea să-l readucă la echipă pe Thomas Neubert şi a discutat deja cu Reghecampf despre posibilitatea de a-l lăsa pe omul său să revină.

Însă, revenirea neamţului nu va fi atât de uşoară, spune patornul FCSB. Becali e gata să-i dea un salariu mare lui Thomas Neubert, de 10 mii de euro pe lună. „Eu îl doresc foarte mult pe Neubert la noi, dar să vedem dacă pot să îl şi aduc. V-am spus că sunt gata să îi dau şi 10.000 pe lună şi nu stau să îl întreb pe Vintilă de treaba asta. Am mari probleme cu accidentările şi sunt supărat din cauza acestui lucru", a spus Gigi Becali, potrivit ProSport.

Afla mai multe despre: cornel dinufcsbfizicantrenamente 

viewscnt
Articole similare