Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu îl distruge pe Costel Enache: ”Este o simplă marionetă! Caută-ţi alţi proşti!” Meci suspect la Giurgiu? ”E o partidă ieşită din comun”

EXCLUSIV | Cornel Dinu îl distruge pe Costel Enache: ”Este o simplă marionetă! Caută-ţi alţi proşti!” Meci suspect la Giurgiu? ”E o partidă ieşită din comun”

Astra Giurgiu

Comentarii

Cornel Dinu nu l-a menajat deloc pe Costel Enache după partida în care Astra a fost umilită de CFR Cluj, scor 1-5.

Dinu l-a atacat pe Enache pentru modul în care acesta a aliniat echipa de start şi a lăsat să se înţeleagă că partida de la Giurgiu a fost una ”ieşită din comun”.

E o partidă ieşită din comun, atât pentru Astra, după părerea mea, cât şi pentru CFR. În sensul că nu înţeleg, sunt nişte semne de întrebare, dar să nu aruncăm cu gaz peste un foc care deja mocneşte. Ce m-a surprins de la început este faptul că Enache sau eu ştiu cine de acolo a început, faţă de distribuţia obişnuită, cu şase jucători mai puţin.

Enache este la ora actuală un tip comod, plăcut, bun executant al comenzilor care pot veni de deasupra lui, din birouri. Nu m-a convins sub nicio formă, îmi pare rău să constat din nou că avem o simplă marionetă la o echipă de fotbal. Am crezut într-o perioadă că poate să fie altceva cu Enache, dar, din păcate, mai mult întuneric decât lumină în ce a încercat el să vorbească, ca de fiecare dată, într-o logoree fără punct, fără virgulă, care nu convinge pe nimeni.

Domnule Enache, caută-ţi alţi proşti, pe mine nu mă găseşti, mă! Acum aţi fost martori pe teren şi nu aveţi nicio scuză, din punctul meu de vedere”, a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinucostel enache 

viewscnt
Articole similare