Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Cornel Dinu îl pune la zid pe Dan Petrescu: ”Nu se poate aşa ceva. Distruge tot ceea ce face bun prin acest comportament”

EXCLUSIV Cornel Dinu îl pune la zid pe Dan Petrescu: ”Nu se poate aşa ceva. Distruge tot ceea ce face bun prin acest comportament”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a revenit pe primul loc în Liga I după ce a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Astra Giurgiu, în ultimul meci al etapei a XXI-a.

A fost un meci bine gândit din punct de vedere tactic de Dan Petrescu, detaliu remarcat şi de expertul Telekom Sport, Cornel Dinu.

Invitat permanent la emisiunea Minutul 91, Dinu a remarcat însă şi comportamentul lui Dan Petrescu, dincolo de imaginea excelentă pe care o lasă ca antrenor. Reluările au arătat un Dan Petrescu extrem de nervos după ratarea monumentală a lui Costache.

”O echipă disciplinată, incontestabil. De aici şi paradoxul, care e foarte interesant. Echipa s-a impus şi prin această disciplină şi prin acest realism de joc, iar aici un merit incontestabil îl are Dan Petrescu. Dar ce ne facem că pe cât de disciplinată este echipa, pe atât de nedisciplinat este antrenorul. Deci, ce construieşte în vestiar, distruge prin imaginile pe care le-am văzut de-a lungul timpului şi care, din păcate, nefast, s-au văzut şi astăzi. Nu se poate aşa ceva” a explicat Cornel Dinu în cadrul emisiunii Minutul 91. 

Afla mai multe despre: cornel dinudan petrescu 

viewscnt
Articole similare