Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu, impresionat de un jucător de la FCSB: "Are mare valoare. Nu trebuie să lipsească de la naţională"

EXCLUSIV | Cornel Dinu, impresionat de un jucător de la FCSB: "Are mare valoare. Nu trebuie să lipsească de la naţională"

FCSB

Comentarii

Dennis Man a demonstrat încă o dată că traversează o formă excelentă, iar mijlocaşul de 22 de ani a marcat un gol superb în victoria obţinută de FCSB, scor 2-0, cu Academica Clinceni.

Cu nouă goluri şi cinci pase decisive în cele opt meciuri jucate pentru FCSB, în toate competiţiile, în acest sezon, Dennis Man l-a impresionat pe Cornel Dinu. Expertul Telekom Sport e sigur că Mihalache, Coman şi Man sunt jucătorii de care echipa naţională are cea mai mare nevoie în acest moment.

"Man este un jucător capabil să înventeze. Are şi imaginaţie, are şi tehnicitate. Ceea ce este foarte important pentru un atacant, are forţă de pătrundere şi execuţie. Şi nu neapărat că l-a întors pe Patriche, care nu este foarte greu de întors.

Man a ieşit destul de bine la rampă în ultima perioadă. Eu am fost adeptul ideii să joci cu doi jucători, înainte de meciul cu Islanda, cu doi jucători de pătrundere. Coman era accidentat... Nu aş vrea să mai intru în amănunte, pentru că s-a găsit soluţia aceasta dramatică din punctul de vedere al reuşitei, cu Mitriţă, dar Man nu trebuia să lipseasă din echipa naţională, dacă stăm să ne gândim că a fost preferat Deac, care n-avea nicio legătură cu o dinamică surprinzătoare pentru orice apărare.

O asemenea dinamică surprinzătoare pentru apărarea adversă o creează, de ceva timp, acest jucător realmente de valoare, care este Man. După părerea mea, doi jucători de bandă deosebiţi, care ar trebui să fie la echipa naţională, sunt Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Şi mai este Coman, care este accidentat. Aşa văd eu jucători de pătrundere pe benzile terenului" , a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

REZUMAT FCSB - ACADEMICA CLINCENI 2-0

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare