Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu l-a comparat pe Octavian Popescu cu Gică Hagi: "Merită convocat la echipa naţională! Sunt excepţii care nu pot face regula"

EXCLUSIV | Cornel Dinu l-a comparat pe Octavian Popescu cu Gică Hagi: "Merită convocat la echipa naţională! Sunt excepţii care nu pot face regula"
Comentarii

Cornel Dinu (72 de ani), expertul Telekom Sport, a spus, joi seara, la Minutul 91, că Octavian Popescu (18 ani) merită convocat direct la echipa naţională mare. "Procurorul" l-a comparat pe "wonderkid-ul" de la FCSB cu Gică Hagi, care a fost căpitanul României la vârsta pe care o are acum Popesu.

Cornel Dinu: "Octavian Popescu poate fi selecţionat direct la echipa naţională!"

Octavian Popescu a impresionat la debutul său în echipa mare a FCSB, pentru care a strâns deja un gol şi şase pase decisive, dar şi trei penalty-uri scoase, în 16 meciuri jucate. Calităţile lui Popescu i-au făcut pe mulţi oameni de fotbal să-l laude, iar Cornel Dinu, unul dintre admiratorii săi, a plusat şi a spus că acesta ar merita să fie convocat direct la echipa naţională mare a României.

În direct la Minutul 91 de la Telekom Sport, Cornel Dinu l-a atenţionat pe Mirel Rădoi cu privire la Octaivan Popescu. "Aduceţi-vă aminte că Hagi a fost căpitanul echipei naţionale pe la 18 ani. Deci sunt nişte excepţii care nu pot face regula. Din punct de vedere al calităţilor, acest jucător poate fi selecţionat direct la echipa naţională.

Este extrem de important ca antrenorul echipei naţionale să stea de vorbă cu acest băiat în particular, după meciul cu Dinamo, după celălalt meci, ca să vadă câtă rezistenţă pshicică are pentru acest nivel", a spus Cornel Dinu, la Minutul 91.

Până acum, Octavian Popescu n-a fost selecţionat la niciuna dintre naţionalele României.

Afla mai multe despre: octavian popescucornel dinuechipa nationalaconvocaregica hagi 

viewscnt
Articole similare