Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Cornel Dinu, laude pentru cuplul Toni Petrea - Thomas Neubert. Cum explică "Mister" startul bun al FCSB: "100% e mâna echipei tehnice!"

EXCLUSIV Cornel Dinu, laude pentru cuplul Toni Petrea - Thomas Neubert. Cum explică "Mister" startul bun al FCSB: "100% e mâna echipei tehnice!"

FCSB

Comentarii

În cadrul emisiunii Minutul 91 de la Telekom Sport, Cornel Dinu a vorbit şi despre startul excelent de sezon al formaţiei FCSB.

Debut cu victorii pe linie în noul sezon competiţional, iar cuplul format din Toni Petrea şi Thomas Neubert începe să culeagă laude. Chiar şi de la un rival tradiţional al formaţiei roş-albastre.

Legendă a clubului Dinamo, Cornel Dinu, expert al Telekom Sport, a vorbit în cadrul emisiunii Minutul 91 despre startul excelent al roş-albaştrilor în noua stagiune

"Calitatea mare a omului este să schimbe realitatea, din una nefastă, în una eficientă, pozitivă. Este situaţia care se petrece la Steaua după foarte mulţi ani. Nu vreau să calculez de când, probabil din perioada Reghecampf - Neubert. De atunci au fost fel de fel de experienţe de palat, care au dus în desuitudine această echipă, cu oscilaţii, cu nesiguranţă, cu tot felul de anunţuri. E vândut înăuntru leopardul, afară e gardul, e 7 milioane intrarea. La ora actuală, Steaua reuşeşte trei partide, trei victorii cu 3-0 cu un joc foarte bun. Sută la sută e mâna echipei tehnice care conduce aceşti jucători care sunt puşi în valoare" a explicat Cornel Dinu, în cadrul emisiunii Minutul 91.

Afla mai multe despre: toni petreaneubertcornel dinu 

viewscnt
Articole similare