Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu, necruţător! A distrus doi jucători de la Dinamo după remiza cu Voluntari: "Nu înţeleg cum pot fi aduşi! Seamănă cu morsele din Antarctica"

EXCLUSIV | Cornel Dinu, necruţător! A distrus doi jucători de la Dinamo după remiza cu Voluntari: "Nu înţeleg cum pot fi aduşi! Seamănă cu morsele din Antarctica"
Comentarii

Cornel Dinu (72 de ani), expertul Telekom Sport, a fost extrem de critic cu doi jucători de la Dinamo, Magaye Gueye şi Jonathan Morsay, şi a spus că nu înţelege cum au fost aduşi cei doi în Ştefan cel Mare.

În analiza meciului FC Voluntari - Dinamo 1-1, Cornel Dinu i-a criticat pe Gueye şi Morsay, jucători care au început titulari în echipa "câinilor". Expertul Telekom Sport a spus la Minutul 91 că îi e greu să găsească şapte pase date corect de la el şi a fost o remarcă amuzantă în ceea ce-l priveşte pe Morsay.

"Cu greu cred că poţi aduna şapte pase pe care le-a dat. Nu ştiu cum pot fi aduşi asemenea jucători. Morsay... Nu se poate aştepta dezgheţul, pentru că seamănă cu morsele din Antarctica", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

FC Voluntari - Dinamo 1-1, în Liga 1

FC Voluntari a remizat, scor 1-1 (0-1), în meciul disputat, luni, pe teren propriu, cu Dinamo, în etapa a XXVI-a a Ligii I. De la gazde, mijlocaşul Antoni Ivanov a fost eliminat după o altercaţie cu Steliano Filip.

Au marcat: Betancor '52 / Steliano Filip '19.

0-1, min. 19: Steliano Filip a marcat cu un şut spectaculos din voleu, cu piciorul stâng, din afara carelui mare, de pe partea stângă, după o centrare a lui Sorescu;

1-1-, min. 52: Betancor l-a învins pe Eşanu cu un şut de la opt metri, lateral stânga, după o combinaţie cu Ivanov.

Au evoluat următoarele echipe;

FC Voluntari: Rîmniceanu - I. Gheorghe (Mailat '46, Lopes '90), Balaur (Tavares '46), Tamaş, Armaş, Briceag (Al. Vlad '46) - Ivanov, Droppa, Al. Ilie (Costin '46) - Jefte Betancor, Pesici. Antrenor Vasile Maftei. Tehnicianul Bogdan Andone nu a stat pe bancă;

Dinamo: Eşanu - Puljici, Bejan, R. Grigore - Sorescu (Borduşanu '86), Răuţă (Achim '40), Anton, S. Filip - Morsay (Moldoveanu '71), Gueye, Creţu (Fabbrini '46). Antrenor: Ionel Gane.

Cartonaşe galbene: Costin '72 / Achim '45, S. Filip '60, Anton '75, Fabbrini '76;

Cartonaş roşu: Ivanov '60.

Arbitri: Andrei Antonie - Vasile Marinescu şi Ionuţ Marius Bobe - Bogdan Dumitrache;

Observator de arbitri: Constantin Ştefan.

După acest rezultat, Dinamo şi FC Voluntari se menţin pe locurile 13 şi 14, cu 27, respectiv 25 de puncte.

viewscnt
Articole similare
Gimnasta Larisa Iordache, probleme de sanatate dupa calificarea la Jocurile Olimpice. "Am...