Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu, necruţător cu Tănase şi jucătorii FCSB: "Jalnici! N-aţi reuşit să băgaţi mingea în poartă. Aşa zise mari valori ale fotbalului nostru!"

EXCLUSIV | Cornel Dinu, necruţător cu Tănase şi jucătorii FCSB: "Jalnici! N-aţi reuşit să băgaţi mingea în poartă. Aşa zise mari valori ale fotbalului nostru!"

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu (73 de ani), expertul Telekom Sport, l-a făcut praf pe Florin Tănase şi pe jucătorii FCSB după egalul cu Academica Clinceni, 2-2, după ce decarul echipei roş-albastre a criticat specialiştii care susţineau că există echipe "de casă" pentru CFR Cluj şi FCSB.

În direct la Minutul 91 de la Telekom Sport, Cornel Dinu a fost extrem de acid la adresa lui Tănase şi a fotbaliştilor de la FCSB. Elevii lui Toni Petrea au ratat o nouă şansă să revină pe primul loc în Liga 1, după ce au făcut egal cu Academica Clinceni, iar "Procurorul" nu l-a iertat pe Tănase după ce decarul FCSB a criticat specialiştii care susţineau că există echipe "aservite" CFR-ului şi FCSB-ului.

"N-aţi fost în stare să marcaţi. Dramatic este, indiferent, nu vreau să spun că a fost ceva pregătit. Dumneata domnu' Tănase, Popescu, Moruţan, aţi fost jalnici. N-aţi reuşit să băgaţi mingea în poartă. Avem şi noi ceva experienţă. Finalul a fost apoteotic. Băieţii, erau şi ei prin teren. Ultima fază, Oaidă nu reuşeşte să pună mingea în poartă. Inconstanţa acestor jucători, aşa zise mari valori ale fotbalului nostru.

Există un pricipiu foarte clar. Antrenorii pregătesc echipele până la 16 metri, dar sunt şi antrenori care sunt în stare să pregătească şi ultimii 20 de metri. Inconstanţa de care dau dovadă, nu mă convinge că vor ajunge nişte valori", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

FCSB a remizat, 2-2 la Giurgiu, contra Academicii Clinceni şi a ratat şansa să ajungă din nou pe primul loc în Liga 1. Echipa lui Petrea are 44 de puncte, pe locul doi, în timp ce CFR e pe locul 1, cu 45 de puncte.

Florin Tănase: "Să-i vedem pe cei care vorbeau că Academica e echipa noastră!"

Florin Tănase, căpitanul FCSB, a reacţionat la finalul meciului: "Din păcate, nu am făcut un joc tocmai bun astăzi, deşi am deschis scorul. A doua repriză am egalat destul de repede şi ne-am retras, nici nu ştiu, când trebuia să atacăm, să ne creem mai multe ocazii de gol. Am avut pe sfârşit câteva ocazii, după părerea mea aia cu capul e gol sută la sută.

Mai avem trei meciuri, trebuie să le câştigăm şi la sfârşit vom fi campioni. Să îi vedem pe domnii care vorbeau pe la televizor că e echipa noastră Clinceni, la fel şi Sepsi a CFR-ului. Numai prostii se vorbesc la noi. Treceam pe primul loc, iar CFR avea deplasare grea la Craiova"
,  a spus Florin Tănase la finalul meciului, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinufcsbtanasecriticijucatoriexclusiv 

viewscnt
Articole similare