Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu, nemilos! Fotbaliştii de la FCSB pe care i-a făcut praf: "Aduşi ca nişte salvatori, pe timpul nostru nu erau nici copii de mingi!"

EXCLUSIV | Cornel Dinu, nemilos! Fotbaliştii de la FCSB pe care i-a făcut praf: "Aduşi ca nişte salvatori, pe timpul nostru nu erau nici copii de mingi!"

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu (71 de ani) a fost, şi de această dată, nemilos cu Andrei Miron şi Iulian Cristea, fundaşii centrali de la FCSB. "Procurorul" i-a făcut praf pe cei doi, după înfrângerea suferită de FCSB în Bănie, 1-2 cu U Craiova, care i-a păstrat pe olteni pe primul loc cu şanse mari la titlul de campioni.

În direct la Minutul 91 de la Telekom Sport, Cornel Dinu a spus că Miron şi Cristea, cuplul de fundaşi centrali ai FCSB din ultimele partide oficial, că pe vremea sa nu ajungeau să fie nici copii de mingi, asta deşi au fost aduşi ca nişte salvatori pentru compartimentul defensiv al vicecampioanei României.

Chiar dacă a marcat în Bănie, Cristea nu a reuşit să-l impresioneze pe Dinu: "Cu Miron şi Cristea în linia defensivă e un hohot de râs. Şi emfaza cu care au fost aduşi aceşti jucători salvatori defensivi, care pe timpul nostru nu cred că erau nici copii de mingi...", a spus Cornel Dinu, la Minutul 91, în direct la Telekom Sport.

"Mister" Dinu: "Victoria nu ştiu dacă a fost meritată!"

Fostul antrenor şi jucător de la Dinamo, Cornel Dinu, a analizat apoi partida dintre U Craiova şi FCSB, încheiată cu victoria oltenilor, 2-1 în Bănie. "Mister" a pus la îndoială succesul obţinut de trupa lui Cristiano Bergodi, care a câştigat din două penalty-uri transformate de Alexandru Cicâldău şi Dan Nistor.

"Victoria nu ştiu dacă este meritată. E meritată în sensul că, prin ceea ce face în ultimul timp, Craiova se întoarce la tradiţia de altădată. Craiova are un entuziasm de joc incontestabil. A fost un joc deschis de ambele părţi. Pe undeva, cu o omogenitate mai mare pe care o are pe construcţie Craiova, faţă de scăderile cu care ne-am obişnuit ale jucătorilor care astăzi sunt vânduţi cu 15 milioane , mâine cu 10 milioane.... Începând cu Man, trecând pe la Tănase, ajungând la Coman şi să nu mai spun de Moruţan.

Când ai oscilaţiile pe care le are Man, când ai oscilaţiile pe care le are Tănase, când ai oscilaţiile pe care le are Coman, chiar şi Moruţan... E interesant, e plăcut, dar ajunge!"
, a mai spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinuandrei mironiulian cristeafcsb 

viewscnt
Articole similare