Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Cornel Dinu pune la zid managementul de la Dinamo: ”A jucat 78 de minute în patru jocuri şi îi dau 10.000 de dolari. Pe ce?”

EXCLUSIV Cornel Dinu pune la zid managementul de la Dinamo: ”A jucat 78 de minute în patru jocuri şi îi dau 10.000 de dolari. Pe ce?”
Comentarii

În cadrul emisiunii Minutul 91, Cornel Dinu a discutat despre proiectul fanilor de la Dinamo.

Suporterii dinamovişti au preluat 10% din acţiunile clubului şi par hotărâţi să meargă mai departe: ”Este de apreciat ce au făcut suporterii. Există o organizare destul de bună care a dus la această strângere de bani. Dar după părerea mea, reprezintă foarte puţin. Reprezintă 50-60% din ceea ce înseamnă contractele jucătorilor pe o lună la Dinamo.” a explicat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Miercuri, Peluza Cătălin Hâldan anunţă că, prin Programul Doar Dinamo Bucureşti, va vira încă 200.000 de lei în conturile clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, cu care vor fi acoperite o parte dintre salariile pe luna ianuarie.

”Dinamo a avut o perioadă în care s-a cheltuit fără cap. Au fost momente în care salariile s-au dus la 230-240.000, dar nu s-au văzut efectele. Jucători plătiţi prea mult faţă de cât puteau să dea. Şi lucrul acesta s-a continuat şi vara trecută... dau un singur exemplu, celebrul Brito, care a jucat 78 de minute în patru jocuri şi îi dau 10.000 de doalari. Pe ce? Problema care se pune este dacă ar există această unitate a suporterilor, dar este legat de educaţie, de mentallitate, de continuitate în aceste lucruri. Este de apreciat acest gest, dar echipa are nevoie de mult mai mult” a mai subliniat Cornel Dinu în cadrul emisiunii Minutul 91 de la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: cornel dinuminutul 91dinamo 

viewscnt
Articole similare