Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Cornel Dinu s-a luat de fundaşii lui Dinamo: ”Nu erau nici copii de mingi pe vremea mea”

EXCLUSIV Cornel Dinu s-a luat de fundaşii lui Dinamo: ”Nu erau nici copii de mingi pe vremea mea”

Dinamo București

Comentarii

Farul Constanţa a învins-o, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), pe Dinamo, în etapa a XXI-a din Liga I.

EXCLUSIV Cornel Dinu s-a luat de fundaşii lui Dinamo: ”Nu erau nici copii de mingi pe vremea mea”

Acesta a fost ultimul meci din 2021 în primul eşalon fotbalistic şi, la capătul lui, echipa lui Gheorghe Hagi a urcat pe loc de play-off.

Dinamo a încheiat anul pe penultimul loc din Liga I, cu doar 12 puncte in clasament. 

Cornel Dinu, o legendă a clubului din Ştefan cel Mare, regretă situaţia in care a ajuns Dinamo. Expertul Telekom Sport s-a luat şi de Răzvan Popa şi Deniz Giafer după infrângerea cu Farul. 

"Este un film de groază pentru Dinamo, mai ales dacă ne gândim ce urmează. Până acum în acest sezon au fost folosiţi 36 de jucători. Nu se mai înţelege nimic. Evit să mă mai uit. Totul are o explicaţie. Aici nu s-a ajuns întâmplător. S-a ajuns în foarte multi ani.

S-a pus capacul în ultimii 10 ani. Prima insolvenţă. După care urmează multe schimbări de antrenori, jucători. Nu înţelegi absolut nimic. Au fost nişte alternări, schimbări, oameni care nu işi aveau locul la Dinamo. Am spus deja şi acum 10 zile, mă surprinde la Mircea Rednic ceva. Mă aşteptam la cu totul alt comportament, atitudine.

De ce spun asta? Pentru că, având în vedere cariera lui, care e legată de Dinamo, el ar trebui să aibă un anumit comportament legat de tradiţia lui Dinamo. E strigător la cer.

Eu cred că în toată istoria nu mi s-a întâmplat să ajungă Dinamo în această situaţie. Rednic mă aşteptăm să îşi dea seama că el moşteneşte un vestiar dispersat.

Stăteam şi mă gândeam ce putem face. Giafer şi Răzvan Popa nu erau nici copii de mingi pe vremea mea...”, a declarat Cornel Dinu pentru telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: gica hagifarul constanta 

viewscnt
Articole similare