Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Cornel Dinu salută proiectul spaniol de la Dinamo: "Semnele sunt încurajatoare!" Ce spune despre execuţia magnifică a lui Borja Valle: "A dat unde a vrut!"

EXCLUSIV Cornel Dinu salută proiectul spaniol de la Dinamo: "Semnele sunt încurajatoare!" Ce spune despre execuţia magnifică a lui Borja Valle: "A dat unde a vrut!"

Dinamo București

Comentarii

Cornel Dinu a vorbit în cadrul emisiunii Minutul 91 despre proiectul spaniol de la Dinamo şi a analizat execuţia superbă a lui Borja Valle din partida cu FC Botoşani.

Despre proiectul spaniolilor, Cornel Dinu a spus: "Ceea ce constatăm este că spaniolii au investit. Cunosc ce înseamnă fotbalul spaniol, dar convingerea mea este că este vorba şi de o ambiţie şi de un raţionament de performanţă"

Legenda lui Dinamo are încredere în Cosmin Contra şi a făcut o paralelă între ceea ce vrea să facă fostul selecţioner acum la Dinamo şi ceea ce Dinu a reuşit ca antrenor, la acelaşi club, în perioada 1996-1999: "Cosmin Contra a fost un jucător ambiţios. Eu l-am adus cu câteva milioane de lei de la Timişoara. El este un temperamental, de aceea am mai avut nişte ciondăneli, eu cu el. Dar tatăl fotbalistic nu se poate decât împăca cu copilul care devine fotbalist şi antrenor. Eu am încredere în Cosmin Contra antrenorul de club şi antrenor la Dinamo. Contra a adus aceşti jucători ca să ridice valoarea de joc. Păi el după înfrângerea suferită în faţa Chindiei nici nu mai avea chef să vorbească. Părerea mea este că poate, el a trăit în perioada 1996-99 o perioadă în care am crescut jucători tineri şi apoi am adus 3-4 plombe, jucători experimentaţi ca Lupescu, Preda, Vlădoiu. Cred că vor reuşi să ridice Dinamo ca prestaţie şi puncte în clasament, combinată cu producerea de jucători, pentru că asta îi interesează pe spanioli. Semnele sunt încurajatoare" a spus Dinu.

Cornel Dinu despre execuţia lui Borja Valle: "A dat unde a vrut el!"

Borja Valle (28 de ani), cel mai important transfer din acest sezon al lui Dinamo, a reuşit un gol superb în meciul cu FC Botoşani. Execuţia sa a fost "aplaudată" chiar şi de Cornel Dinu, la Telekom Sport:

"Execuţia e gândită. A ridicat capul şi a dat acolo unde a vrut! Ştia, dar s-a uitat într-o fracţiune de secundă unde se afla Pap, apoi o precizie deosebită în execuţie" a mărturisit "Mister"

El a mai spus că nu este convins că mulţi fotbalişti din fotbalul nostru ar putea reuşi un astfel de gol: "Prin anii '70 erau nişte probe fizice, tehnice şi de efort pe care trebuiau să le dea jucătorii. Eu am venit direct de la petrecere şi am dat testul Cooper. Mai era o probă prin care de la 35 de metri de pe loc, trebuia să trimiţi mingea în poartă. Să cadă dincolo de linia porţii. La ce cultură fotbalistică au jucătorii din ziua de azi, dacă se repetă acea probă, puţini jucători trec. Îmi amintesc că trebuia să reuşeşti opt execuţii din zece" a mărturisit Cornel Dinu, în cadrul emisiunii Minutul 91.

Afla mai multe despre: cornel dinuborja valle 

viewscnt
Articole similare