Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu sare în apărarea lui Cosmin Contra: "Nimic nu se poate transforma peste noapte"

EXCLUSIV | Cornel Dinu sare în apărarea lui Cosmin Contra: "Nimic nu se poate transforma peste noapte"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut al treilea meci consecutiv în Liga I şi a rămas pe locul 14 în clasament, cu doar cinci puncte obţinute în cele şapte etape disputate.

În urma parcursului dezamăgitor al echipei, Cosmin Contra a recunoscut că partida cu Sepsi, de la finalul acestei săptămâni, poate fi decisivă pentru rămânerea sa la Dinamo. Însă Cornel Dinu consideră că antrenorul "câinilor" are nevoie de timp pentru a-i ajuta pe jucătorii nou-veniţi să se acomodeze la clubul din Ştefan cel Mare.

"Nimic nu se poate transforma în bine peste noapte. E nevoie de timp. S-au adus nişte jucători, dar s-au adus nişte jucători liberi de contract. Iar ei au început să vină de vreo lună şi jumătate. Consider că, la ora actuală, ceea ce se întâmplă la Dinamo este o mare confuzie.

Am avut o discuţie chiar cu Cortacero, în prezenţa lui Cosmin Contra, în care i-am povestit istoria lui Dinamo. Nu contest că ei ar dori să facă ceva bine din Dinamo. S-au adus fel de fel de jucători, dar gândiţi-vă la faptul că până la a-i asambla....

Este greu pentru Cosmin să aşeze lucrurile rapid. Îi trebuie, după părerea mea, două luni cel puţin de adaptare, de a găsi o formulă de joc. Eu am avut o singură discuţie. Mi s-a spus dacă vreau să fiu în continuare în consiliul de administraţie.

Eu am fost şi unul dintre deţinătorii unui minim număr de acţiuni, sunt alături de toţi suporterii lui Dinamo, de soarta lui Dinamo, dar trebuie să vă clarificaţi lucrurile, pentru că aici e altă lume, e alt fotbal. Contra are o situaţie grea, pentru că trebuie să discearnă repede, să creeze o formulă de joc. În momentul în care s-au adus 12 spanioli, nu pui problema aşa problema. Lasă-l pe Contra să vezi ce poate să facă cu ei, că se înţelege cel mai bine" , a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
Cauzele mortii lui Maradona. Ce au descoperit doctorii la autopsie