Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu, sfat pentru Mirel Rădoi! Doar cuvinte de laudă pentru un fotbalist din Liga 1: "E de primul 11, unul dintre cei mai buni!"

EXCLUSIV | Cornel Dinu, sfat pentru Mirel Rădoi! Doar cuvinte de laudă pentru un fotbalist din Liga 1: "E de primul 11, unul dintre cei mai buni!"

Echipa națională

Comentarii

Cornel Dinu (71 de ani) l-a sfătuit pe Mirel Rădoi să nu înceapă primul 11 al naţionalei României fără Alexandru Cicâldău (23 de ani). Mijlocaşul Craiovei l-a impresionat pe "Mister", care a avut doar cuvinte de laudă la adresa sa. Dinu a vorbit şi despre alţi doi jucători ai oltenilor, din anturajul tricolorilor.

Cicâldău a crescut foarte mult în ultimele două sezoane şi, după ce anul trecut a făcut un sezon extraordinar, cel mai bun din carieră, acum continuă pe acelaşi trend. Cornel Dinu e de părere că mijlocaşul nu ar trebui să lipsească din primul 11 la echipa naţională, dar nu are aceeaşi opinie atunci când vine vorba de Bancu şi Nistor.

"Bancu e un jucător bun, mediu, dar nu de nivel internaţional atunci când joci cu o echipă puternică. Cicâldău, părerea mea, ar trebui să intre cel puţin în vederile lui Rădoi la nivel de primul 11. Este unul dintre cei mai buni mijlocaşi după părerea mea. Sigur, eu vorbesc de ceea ce avem. Acest comportiment decisiv, teribil de important, linia mediană, eu pe Cicâldău îl văd la nivel de primul 11. Şi Nistor ar trebui să fie în lotul echipei naţionale, dar nu la nivel de primul 11", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Islanda - România, pe 8 octombrie

Mirel Rădoi a debutat la echipa naţională cu patru puncte strânse în Liga Naţiunilor, cu Irlanda de Nord (1-1) şi Austria (3-2), dar abia acum urmează testul adevărat. Naţionala României va juca pe 8 octombrie la Reyjkjavik, cu Islanda, în semifinala barajului pentru Euro 2020. Dacă trece de islandezi, România va juca finala pentru calificarea la turneul final împotriva câştigătoarei partidei Bulgaria - Ungaria.

Afla mai multe despre: mirel radoicornel dinualexandru cicaldau 

viewscnt
Articole similare