Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Cornel Dinu şi analiza situaţiei de la Dinamo: ”Păi, care e diferenţa între Popa şi Nemec? Au apărut nişte jucători care se calcă pe bombeuri!”

EXCLUSIV Cornel Dinu şi analiza situaţiei de la Dinamo: ”Păi, care e diferenţa între Popa şi Nemec? Au apărut nişte jucători care se calcă pe bombeuri!”

Dinamo București

Comentarii

Cornel Dinu a analizat la Telekom Sport situaţia în care se află acum Dinamo.

Intrat sub patronaj spaniol, clubul Dinamo nu traversează o perioadă foarte bună în Liga 1. ”Câinii” sunt pe locul 15 în Liga 1, cu doar 5 puncte din primele 9 meciuri.

Echipa lui Contra a pierdut la Ovidiu, 1-2 cu Viitorul, în ceea ce a fost cea de-a cincea înfrângere consecutivă a echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare. La Telekom Sport, legenda dinamoviştilor, Cornel Dinu a analizat situaţia de la echipa sa de suflet: În 2019, cei care conduceau Dinamo, nu mai vreau să dau nume că îmi fac rău, sunt şi ei acolo, au distrus Dinamo, au făcut nu mai puţin de 14 transferuri, începând cu Straton, Raţă, Nătăfleaţă, samd.  De data asta, după prima etapa, care e etapă salvată de Gigi Mulţescu, apare această cominbaţie struţo-cămilă româno-ardelenească, dacă se poate numi aşa cu spaniolii.  Româno-ardeleanească-spaniolă şi apar tot 14 jucători, din păcate cred că Cosmin Contra nu reuşeşte să aşeze un bloc logic de dezvoltare a jocului, pe posesie, defensivă şi mai ales pe atac. Trebuie gândit felul în care au fost aduşi aceşti jucători. Sigur, dacă te uiţi pe cv-urile lor, pe internet-ul ăsta, care e bun dar şi rău, ei aveau o carte de vizită. Dar, unii dintre ei, cu mici excepţii, au o pauză de câteva luni de fotbal. Am mai spus, este foarte interesant să-ţi aduci ce ai nevoie” a explicat Dinu.

”În momentul de faţă este o operaţiune total lipsită de logică ceea ce s-a petrecut la Dinamo. Apare un proprietar, dar cel care îl aduce pe Contra şi pe aceşti jucători, cu excepţia lui Gol şi lui Nemec, este un fost contabil, director economic, la Getafe. El l-a adus pe Contra, probabil că are o relaţie de amiciţie cu proprietarul, dar în acelaşi timp s-au adus aceşti 14 jucători” a completat fostul mare internaţional român.

Expertul Telekom Sport a vorbit despre jucătorii aduşi în această vară de Dinamo şi a dat câteva exemple concrete de fotbalişti care l-au nemulţumit:

”Cert este că s-au adus nu numai foarte mulţi, dar nu s-a adus în funcţie de ceea ce ai nevoie. Păi care e diferenţa între Popa şi Nemec? Nişte gafe infernale pentru că logica continuităţii selecţiei, nu există. Au apărut nişte jucători care se calcă pe bombeuri. Mi se pare foarte greu pentru Cosmin Contra să-i facă să joace rapid bine împreună. Dinamo are 6-7 jucători centrali şi nu are jucători de bandă. Nemec ... păi cu Popa, cu Neicuţescu, nenorocirea este că nu s-a lucrat cu ei în perioada de acumulare certă. Uitaţi-vă la efortul făcut de Popa, aşa cum este el, cu o tehnică ceva mai rudimentară, dar ce efort a făcut în faza construcţiei incipiente a Universităţii Craiova” a mai declarat Cornel Dinu, în cadrul emisiunii Minutul 91, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinudinamocosmin contra 

viewscnt
Articole similare