Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Cornel Dinu şi Basarab Panduru au analizat derby-ul ligii secunde. ”Iosif poate duce Rapid în Liga 1” Avertismentul lui Panduru

EXCLUSIV Cornel Dinu şi Basarab Panduru au analizat derby-ul ligii secunde. ”Iosif poate duce Rapid în Liga 1” Avertismentul lui Panduru

Liga 2

Comentarii

FC U Craiova a câştigat derby-ul cu Rapid Bucureşti, scor 1-0. Cornel Dinu şi Basarab Panduru au vorbit despre acest meci la Minutul 91.

FCU Craiova a făcut un pas important către promovare, după o victorie la limită în faţa Rapidului. Compagno a marcat singurul gol al meciului şi i-a oferit lui FCU un avans de trei puncte în fruntea clasamentului. Oltenii puteau câştiga şi mai clar.

”Mă uit la Liga 2, mă interesează ce şanse mai avem, ce vine din urmă. Aş impune o prezenţă mai mare de jucători tineri. Există o regulă, dar ar trebui să fie mai pregnantă. Am văzut cam mulţi jucători străini, iar Craiova are posibilităţi de a creşte jucători, s-a văzut asta în timp. Iosif (n.r Mihai Iosif, antrenor Rapid) e un tip interesant. Rapid este o echipă definită de sloganul ”suntem peste tot acasă”. Iosif este nepotul unui bun prieten de-al meu, Pop, un băiat cu şcoala la zi. Este imaginea comportamentului de umor şi inteligenţă. Un tip care poate duce Rapidul în Liga 1. Are farmecul Giuleştiului” a spus Cornel Dinu, în cadrul emisunii Minutul 91.

Şi Basarab Panduru a comentat, pe scurt, evoluţiile celor două echipe: ”Putem vedea aceste două echipe în Liga 1, dar se vor schimba total probabil. E total diferit în prima ligă, dacă arată aşa, nu au nicio şansă. Dacă vin cu aceşti jucători, mi-e greu să cred că pot face faţă în prima ligă. În decursul anilor, în cinci ani, echipa care promovează, în patru, are un singur punct” a subliniat Panduru.

Derbiul de Liga a II-a a avut parte de o atmosferă incendiară, deşi s-a jucat cu porţile închise. Sute de fani s-au strâns în faţa stadionului, au aprins torţe şi au cântat. Sărbătoarea le-a fost stricată însă când autocarul rivalei din Liga I şi-a făcut apariţia. Jandarmii au reuşit cu greu să îi stăpânească pe fanii care au bombardat autocarul cu sticle.

 

Afla mai multe despre: dinupandururapidfc u craiova 

viewscnt
Articole similare