Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Cornel Şfaiţer: "Am solicitat modificarea protocolului în Liga 1" Ce spune despre vânzarea lui Dinamo şi despre debutul lui Sepsi în noua stagiune

EXCLUSIV Cornel Şfaiţer: "Am solicitat modificarea protocolului în Liga 1" Ce spune despre vânzarea lui Dinamo şi despre debutul lui Sepsi în noua stagiune

Fotbal intern

Comentarii

Preşedintele lui Sepsi Cornel Şfaiţera discutat în exclusivitate cu Telekom Sport după Adunarea Generală de joi de la LPF

Corneliu Şfaiţer a confirmat că echipele din Liga 1 au cerut modificarea protocolului pentru stagiunea viitoare: "A fost şedinţa cam lungă. Important este că sperăm să se schimbe protocolul. Asta am cerut şi data trecută. Eu personal am cerut şi la adunarea trecută, mai ales dacă vrem să avem continuitate în sezonul viitor. Trebuie să fim mai disciplinaţi cu toţii, asta ne dorim. Cred că toate cluburile vor fi destul de atente, sa avem conitnuitate până în iarnă pentru că programul este intens, este greoi, apoi vine şi programul echipei naţionale şi avem nevoie de un debut cu dreptul."

Noul sezon din Liga 1 va include şi un stimul pentru echipele din play-out, anume echipele care vor termina pe primele două locuri în play-out vor disputa un meci de baraj, iar câştigătoarea se va duela cu ocupanta ultimului loc de Europa din play-off pentru calificarea în UEFA Conference League, noua competiţie continentală: "Nu mai e timp de amânari, programul este încărcat şi dificil. Vom juca în sezonul regulat 30 de meciuri, în playoff 10, în playout 9, mai avem şi Cupa României încă cinci meciuri"

Tragerea la sorţi în vederea stabilirii programului competiţional pentru noul sezon din Liga 1, ediţia 2020-2021, a avut loc la sediul LPF. Formaţia din Sf, Gheorghe debuteaza contra lui U Craiova, apoi merge la CFR Cluj şi Astra: "Pentru Sepsi este un program greu, dar nu sunt speriat, pentru că am mai avut şi în anii trecuţi un program greu. Jucăm contra Craiovei, înaintea unui joc de Europa League"

Cunoscut drept un suporter în copilărie al celor de la Dinamo, Şfaiţer a comentat în exclusivitate pentru Telekom Sport şi posibilitatea ca Dinamo să ajungă pe mâna investitorilor spanioli: "Se vinde Dinamo? Am înţeles că sunt deja la notariat. Sperăm să reuşească. Au mai fost discuţii, nu e o noutate pentru mine personal, pentru că la Dinamo în fiecare săptămână apar noi investitori. Dinamo are nevoie de linişte, sper să-şi găsească acţionariatul care să asigure stabilitate financiară în primul rând"

La Adunarea Generală de joi şi-a făcut apariţia şi Gigi Becali, finanţatorul formaţiei FCSB: "Nu am fost surprins de prezenţa lui Gigi Becali, a fost dorinţa lui să vină. Fiecare club îşi urmăreşte interesul din punct de vedere financiar" a mai spus Sfaiţer pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: s 

viewscnt
Articole similare