Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Corneliu Papură, regretat de către un rival la titlu: "În România nu se apreciază astfel de lucruri"

EXCLUSIV | Corneliu Papură, regretat de către un rival la titlu: "În România nu se apreciază astfel de lucruri"

U Craiova

Comentarii

Corneliu Papură (46 de ani) nu este deloc sigur de poziţia lui la U Craiova odată cu venirea lui Victor Piţurcă. Chiar dacă posibila trecere a fostului selecţioner pe banca oltenilor poate însemna un plus imens, un adversar din Liga 1 îl regretă pe tehnicianul în vârstă de 46 de ani.

Într-un interviu pentru Telekom Sport, Dan Petrescu a declarat că Papură a făcut lucruri bune la U Craiova, dar oficialii de acolo nu a ţinut cont de performanţele acestuia: "Vreau să vă spun că Papură a făcut o treabă bună, dar nu a fost apreciat. A făcut lucrurile extraordinare, dar în România nu se apreciază astfel de lucruri".

Cu Papură pe bancă, Craiova a terminat pe locul trei în sezonul trecut şi a fost eliminată în semifinala din Cupa României. 

DAN PETRESCU DESPRE VICTOR PIŢURCĂ LA CRAIOVA 

Antrenorul de la CFR Cluj nu a ezitat să vorbească şi despre venirea lui Piţurcă în funcţia de manager general la U Craiova: ”Mi-a fost coleg la Steaua, când eu eram tânăr şi el pe final de carieră. L-am avut antrenor şi este un antrenor foarte bun pe care îl respect. Va aduce un plus la Craiova. Craiova, şi cu Piţurcă, şi fără, ar fi fost o echipă care se va bate la titlu”.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe