Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Corneliu Papură, regretat de către un rival la titlu: "În România nu se apreciază astfel de lucruri"

EXCLUSIV | Corneliu Papură, regretat de către un rival la titlu: "În România nu se apreciază astfel de lucruri"
Comentarii

Corneliu Papură (46 de ani) nu este deloc sigur de poziţia lui la U Craiova odată cu venirea lui Victor Piţurcă. Chiar dacă posibila trecere a fostului selecţioner pe banca oltenilor poate însemna un plus imens, un adversar din Liga 1 îl regretă pe tehnicianul în vârstă de 46 de ani.

Într-un interviu pentru Telekom Sport, Dan Petrescu a declarat că Papură a făcut lucruri bune la U Craiova, dar oficialii de acolo nu a ţinut cont de performanţele acestuia: "Vreau să vă spun că Papură a făcut o treabă bună, dar nu a fost apreciat. A făcut lucrurile extraordinare, dar în România nu se apreciază astfel de lucruri".

Cu Papură pe bancă, Craiova a terminat pe locul trei în sezonul trecut şi a fost eliminată în semifinala din Cupa României. 

DAN PETRESCU DESPRE VICTOR PIŢURCĂ LA CRAIOVA 

Antrenorul de la CFR Cluj nu a ezitat să vorbească şi despre venirea lui Piţurcă în funcţia de manager general la U Craiova: ”Mi-a fost coleg la Steaua, când eu eram tânăr şi el pe final de carieră. L-am avut antrenor şi este un antrenor foarte bun pe care îl respect. Va aduce un plus la Craiova. Craiova, şi cu Piţurcă, şi fără, ar fi fost o echipă care se va bate la titlu”.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: piturca 

viewscnt
Articole similare