Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Coşmarul prin care a trecut un jucător de la Dinamo, din cauza temperaturilor: ”Era foarte îngheţat după meci, abia se mişca”

EXCLUSIV | Coşmarul prin care a trecut un jucător de la Dinamo, din cauza temperaturilor: ”Era foarte îngheţat după meci, abia se mişca”

Superliga

Comentarii

Ionel Dănciulescu spune că l-a simţit pe Jaime Penedo încă de la începutul sezonului că se gândeşte să plece de la Dinamo. Directorul sportiv al lui Dinamo susţine că Penedo avea, printre altele, probleme şi cu temperaturile scăzute din România.

Jaime Penedo este unul dintre jucătorii de care Dinamo s-a despărţit pe acest final de an. Dar, spre deosebire de ceilalţi jucători, portarul panamez a fost cel care a cerut rezilierea contractului. Portarul în vârstă de 37 de ani îşi doreşte să petreacă mai mult timp alături de familie, dar Dănciulescu spune că Penedo avea probleme şi cu frigul din România:

”Cu Jaime, şi la începutul acestui sezon am avut ceva nelămuriri legate de prelungirea contractului. Eu îl simţeam că nu-şi doreşte prelungirea, dar până la urmă a făcut-o, era focusat pe tot ceea ce înseamnă Campionatul Mondial, a reuşit, dar pentru noi a fost un exemplu pentru tot ceea ce înseamnă un jucător de fotbal profesionist.

Eu am avut o relaţie specială cu el, mă bucur că l-am cunoscut şi îi doresc tot ce e mai bun în lume şi sunt convins că de abia aşteaptă să se întoarcă acasă, la căldură, pentru că avea nişte probleme extraordinare legate de temperatura. Dacă l-aţi fi văzut cum arăta după un meci, la asemenea temperaturi... nu aţi fi vrut să-l vedeţi. Era foarte îngheţat, de abia se mişca, îi trebuiau 10-15 minute să se dezgheţe”,
a declarat Ionel Dănciulescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: jaime penedodinamoliga 1ionel danciulescu 

viewscnt
Articole similare